La bogeria per aconseguir una entrada per gaudir de l'estrena de Rosalia a Barcelona està complint les expectatives. Veure a la de Sant Esteve Sesrovires el pròxim 7 de desembre al Palau Sant Jordi s'ha convertit en una autèntica missió impossible. Des que es va anunciar la data del seu esperadíssim debut català, es veia venir el col·lapse a la centraleta de venda de localitats. Però la realitat ha superat qualsevol previsió. Comprar una entrada per les vies oficials es va revelar com un miracle a l'abast de molts pocs. Ni durant la prevenda, ni molt menys durant el període oficial. Problemes, cues virtuals interminables, i la constatació d'un escàndol per als seus fans (i un gran èxit per a la cantant): Entrades exhauridessold out total. La pròpia Rosalia compartia la notícia (repetida a París i Madrid) i anunciava una nova data barcelonina. Però hi ha mala maror. 

Rosalia desengany @rosalia.vt

Rosalia @rosalia.vt

Les sospites de que alguna cosa (dolenta) està passant amb l'esdeveniment és, senzillament, imparable. I els fans només poden adquirir les entrades somiades passant per caixa, però no per l'oficial: És a dir, anar a la revenda. Allà s'estan veient preu astronòmics, lluny de les possibilitats de la majoria dels seguidors de la catalana. 1.800€ per localitats que costen entre 30 i 70. Les xarxes apunten a diferents llocs web on es poden adquirir els tiquets d'accés, empreses que es dediquen a la revenda. I l'enuig és considerable. Fins i tot, el de personatges famosos, tan fans com 'el vulgo' i tan irats com ells. Una d'elles, la presentadora Carme Chaparro, que ha estat clara: "Hay webs llenas de entradas a precios desorbitados. El beneficio debería ser para artista y promotor. No para mafiosos"

Carme Chaparro decepcio @carmechaparro

Carme Chaparro @carmechaparro

Aquest dilluns 23 de setembre podrem comprovar si es repeteix la història i les localitats s'evaporen misteriosament en qüestió de segons per tornar a oferir-se al mercat 'negre'. Una llàstima que es permetin aquestes pràctiques que acaben pagant els seguidors. L'esperada arribada de Rosalia a Barcelona comença "malamente, tra tra".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat