TV3 pateix sense els drets d'emissió del Barça i els partits importants s'empesca un programa de mínims anomenat Minut a minut al canal Esport 3. Consisteix a retransmetre els partits com si fos ràdio, amb una tertúlia i sense imatges dels gols. Al Barça-Atlético va fer un trist 0,5% d'audiència. Però entre els 8 mil espectadors n'hi ha que van trobar a faltar un dels tertulians habituals, Edgar Fornós. L'exlocutor de RAC1 a qui van fer fora de la ràdio en una purga poc explicada. Dani Sanabre, col·laborador d'El Nacional, va atribuir l'acomiadament d'Edgar a una decisió "mafiosa" de Joan M. Pou.

edgar fornos IG

Edgar Fornós, TVE

Ara el periodista fa En línia, un programa a TVE Catalunya, i col·labora amb els Esports de TV3. El mateix dia del Barça-Atlético naixia el seu fill Leo i va enviar al presentador, Francesc Sòria, una foto des de la sala de parts mirant el programa: "Si veieu que no coordino és perquè m'arriben fotos. Això és una sala de parts des d'on estan veient el nostre programa. Qui l'envia és Edgar Fornós, dient  Leo is coming. No Leo Messi sinó el Leo que està parint l'Andrea". El nen va néixer dissabte 8 de maig. És aquest:

sdoria tv3

edgar i leo IG

Edgar i Leo Fornós, Instagram

L'orgullós pare explica: "8/5/2021 Benvingut, Leo Quines ganes teníem de coneixe’t!! Ens hem tornat a enamorar". El seu compte d'Instagram és una explosió de felicitat, i ensenya la seva dona, la mare del petit Leo, Andrea:

edgar 1 IG

edgar fornos 2 Instagram

Edgar, Andrea i Leo, família feliç, Instagram

Una història maca de com un bon reporter de Barça TV, foragitat de RAC 1, acaba a les dues TV públiques TV3 i TVE amb una bona feina i una bona família. L'Edgar fa bé la seva feina, telegènic, amable i bon nano. Felicitats als pares i benvingut Leo.