Els fills que han de tenir Irene Montero i Pablo Iglesias han provocat el daltabaix per la casa nova que es compren els pares i líders del partit. Eduardo Inda és el director del digital que lidera la lluita contra el partit morat, amb fotos del xalet o amb imatges de l'ecografia dels bessons. Al diari madrileny se li en va la mà i Pablo Echenique ha rebentat a El programa de AR quan l'han creuat amb Inda: "Tabloide de extrema derecha que acosa a una familia publicando ecografías de una diputada, dando la dirección de la casa donde van a vivir bebés para que fascistas agujereen el seto. Son vendedores de bazofia, no periodistas. Mafiosos que acosen a familias de cargos públicos. Es una vergüenza". Inda li respon "Mafioso usted que pagaba en negro a su asistente. Me está calumniando". Aquí la foto de la discòrdia i el vídeo del combat al ring d'Ana Rosa:

Echenique seguia: "Yo al señor Inda no le voy a contestar porque es un sicario de las cloacas del Estado. I Inda, que venia de rebre un massatge de Javier Cárdenas, volia un combat cos a cos amb el contrincant en cadira de rodes: "Eso es una calumnia porque me está llamando asesino. ¡Es que cojo y me voy! Un sicario es un asesino a sueldo y esto es intolerable. ¡Que es eso de que se me llame asesino en este programa! ¡Que yo me levanto y me voy! Y va a tener una querella este señor...". Inda es queixa que ningú a El programa de AR el defensés. Però Joaquín Prat li para els peus: "Yo vengo aquí a trabajar, no me pongas a mí en esta situación, no soy el malo. Si tú entras en el cuerpo a cuerpo es cosa tuya".

Inda contra tots. Que el fitxi Cárdenas a Hora punta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat