El món de les xarxes socials té molts avantatges, sobretot si tens una bona xifra de seguidors que et converteixen en influencer. Invitacions especials, regals a dojo, fama, diners i molta exposició diàriament. Gran part d'aquestes noies que veiem per la xarxa no són conscients dels milers de persones que coneixen fil per randa tota la seva vida. Hi ha centenars de debats al respecte, però un dels més escandalosos és l'exhibició dels menors, els bebès de les influencers que apareixen en totes les fotografies, participant en un postureig que moltes vegades... pot passar factura. 

Si el 2023 va ser protagonitzat per tota mena de ruptures, aquest 2024 podríem dir que l'encapçala un autèntic baby boom de tot el gremi de celebrities. La llista cada vegada es va fent més gran, algunes inclús ja han donat a llum, d'altres estan ansioses per quedar-se embarassades, però, sens dubte, un dels embarassos més desitjats i esperats entre les influencers fou el de Dulceida i Alba Paul, el dulcebaby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Totes dues ho anunciaven el passat mes d'abril, amb una fotografia de la primera ecografia i despertant una gran expectativa en tots els detalls del bebè. Celebraven un gender reveal en català i increïblement mediàtic on descobrien que es complien els seus desitjos, esperaven una nena, la qual s'anomenarà Aria. Els fanàtics de Dulceida segueixen al detall cada dia de l'embaràs, una experiència que la catalana explica i exposa rutinàriament per la xarxa. Entre totes dues tenen més de quatre milions de seguidors que les segueixen per mostrar la seva vida. Cada dia és clau i aviat començarà el compte enrere pel naixement de la criatura, però abans hi ha una qüestió que, sens dubte, han de resoldre: ensenyaran la bebé als seus seguidors?

Dulceida i Alba Paúl / GTRES
Dulceida i Alba Paúl al Lola Lolita Land / GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Totes dues parlaven amb Socialité en l'últim macroesdeveniment, el Lola Lolita Land, on parlaven sobre la dolça espera. Dulceida és d'allò més natural i no podia evitar confessar que no tot està sent tan bonic com esperava, la falta d'energia i les limitacions fan que no acabi de gaudir completament d'aquest tipus d'acte. Ni alcohol, ni atraccions fins a l'octubre, el mes previst del naixement. Però el que les deixava a les dues rumiant fou la pregunta clau que els feia el reporter sobre l'exposició del nadó. "No tenemos nada claro, es un debate interno difícil" responia Aida Domènech. La de Badalona, assegurava que sempre ha volgut compartir-ho absolutament tot amb els seus seguidors, però a la vegada també volen protegir a la criatura de tanta exposició. No tenen res clar. 

Dulceida parla amb socialite   Telecinco
Dulceida parla amb 'Socialite' /Telecinco

Segurament fins al naixement de la petita Aria no prendran una decisió definitiva, però el que sí que tenen clar és la seva primera restricció: res de mòbils. Vaja, la filla de la pionera de les influencers, sembla que no podrà seguir els passos de la seva mare. Una decisió que potser haurà de rectificar, ja que amb tot el baby boom d'embarassades, podrien formar una nova colleta d'estrelles de la xarxa: la filla de Dulceida, de Violeta Mangriñan, la de Marta Riumbau i la d'Anabel Pantoja junts en el mateix recinte. L'exclusiva més VIP de totes, la nova generació d'influencers. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!