Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida és la pionera número u del món influencer. Des dels seus inicis al blog de moda ha despuntat pels seus looks i per explicar-nos i narrar-nos tota la seva vida. Més tard es va col·locar davant una càmera per fer vídeos de Youtube, per mostrar-nos viatges, roba, i tots els detalls de la seva vida persona, trencant tabús com la sexualitat o les operacions estètiques. Ens relatava la seva operació de reducció de pit, i també s'obria de bat a bat en explicar-nos que s'havia enamorat d'una noia per primer cop. De forma natural i sincera es va anar ficant el públic a la butxaca fins a arribar als més de tres milions de seguidors que la segueixen cada dia. 

No tot ha estat un camí de roses, i en els últims anys el seu lema ¡Mucho, mucho, mucho Amor!, semblava que queia a trossos després d'anunciar la seva separació amb Alba Paul. Després de quasi una dècada juntes els seus camins se separaven de forma (a priori) indefinida. Però a principis del 2023 tornaven a intentar-ho per la porta gran, una reconciliació que arribava amb la millor de les notícies, un embaràs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Com en tots aquests anys d'exposició, la influencer no ha passat per alt cap detall de tot el procés. Anunciava la gran notícia amb una fotografia de les dues i amb un gender reveal, on veiem que no s'oblidava del català en anunciar al cartell que estaven esperant una "Nena". La data prevista de naixement és el pròxim mes d'octubre i encara que quedin uns quants mesos d'espera, l'etapa més llarga d'espera per Dulceida ja ha passat. Tan sols unes setmanes més tard d'anunciar la gran notícia, coneixíem que Alba Paul es convertia en concursant del nou Pekin Express amb el seu cunyat, Alex Domènech, germà de la influencer i tiet de la criatura. La parella de mares primerenques se separava durant els primers mesos d'embaràs i just després de retrobar-se han volgut anunciar la notícia que tothom estava desitjant saber: quin nom han escollit pel bebè?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Durant tot aquest temps separades, Dulceida es confessava per la xarxa sobre el seu gran dilema, no tenia gens clar quin nom triar. La premsa, els fanàtics i el públic barallava les diverses opcions, però no ha estat fins a retrobar-se amb la gironina que no ha arribat a una decisió final. Presumint de panxeta mentre Alba Paul li feia petons anunciaven "la bebé ya tiene nombre, AriaTenien clar que el nom escollit havia de continuar amb la mateixa inicial que totes dues, i finalment han escollit aquest nom unisex i sense accent. Un nom derivat de l'italià amb múltiples significats, des d'una peça solista en una òpera, fins a la denotació de bellesa i noblesa que també recorda al personatge de Joc de Trons, Arya Stark, però amb la i llatina, amb una connotació més catalana. A d'altres, com a la periodista Laura Fa, els recorda a l'obscur concepte de raça ària. Ups.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Estava clar que Aida Domènech decidiria despuntar amb un nom diferent i poc comú, i Aria sembla que hagi complert amb les expectatives. El vídeo compta amb més de tres milions de visualitzacions, més de 160 000 'm'agrada' i una allau de comentaris i reaccions. Molts asseguraven que Dulceida ja quedava ensorrada de la llista d'influencers més top, però amb el dulcebaby la seva repercussió i l'engagement s'ha tornat a disparar, com sempre demostrant que fou la número u en els inicis i en l'actual baby-boom entre les influencers. 

Comença el compte enrere per conèixer a la petita Aria, tots els dulcefans amb ganes de veure a qui s'assembla més.  

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!