L'enfonsament de Cs d'aquest diumenge ha estat celebrat, si més, no, per la xarxa, que ho ha aprofitat per atonyinar el seu, fins avui, líder, Albert Rivera. Lídia Heredia ja li va deixar clar el que molts pensen després d'anys i anys sembrant odi, "Hasta luego, Lucas!". El seu gosset ja no té qui l'ensumi, però sempre li quedarà el gatet de la Malú. Després del daltabaix històric del partit taronja, s'esperaven conseqüències aquest dilluns. I Rivera ho ha verbalitzat: plega, se'n va, ho deixa. L'histriònic polític marxa amb la cua entre les cames, no només del partit taronja sinó de la política. 

albert rivera dimiteix GTRES

GTRES

Llàgrimes entre els seus afiliats, llàgrimes d'Arrimadas, i riotes a la xarxa. L'adéu de Rivera ha tingut lloc pocs minuts després de les 12 del migdia. A RAC1 estaven en plena emissió d'un nou i esperat programa de La competència. Els oients frisaven per sentir les reaccions el dia després de les eleccions dels Jep Cabestany, Mohamed Jordi i companyia. Però Òscar Andreu i Òscar Dalmau aquest dilluns han comptat amb una special guest star. No estava a l'estudi, però sí ha entrat en directe per fer el seu anunci de dimissió. "Quiero anunciar dos decisiones, dos políticas y una personal", avisava Rivera. I l'Angelines, preocupada: "Ai, que ho deixa amb la Malú".

oscar dalmau andreu

Però no anava per aquí la cosa. Expectació per sentir l'anunci de Rivera: "Això és com Titanic, que al final s'enfonsa", diu Òscar Andreu. I l'Angelines: "Caaaallla! Que encara no l'he vist!!". Mofa majúscula, els Òscars i els personatges habituals abonant-s'hi, esperant el moment àlgid de la compareixença de Rivera. Rivera: "La decisión que he tomado...". Òscar Andreu: "Calla, que diu que ha tomado nosequé". Rivera: "Nunca me he tapado la cara". Jean Paul Desgrava: "Perquè no és del CDR". La conya no s'aturava. Fins que Rivera ha pronunciat les paraules màgiques: "La primera decisión que he tomado, y que he comunicado a la ejecutiva, es que dimito como presidente de Ciudadanos"... Moment de silenci i esclat d'aplaudiments espontanisLa Competència, amb el públic que habitualment omple l'estudi de RAC1 per veure in situ el programa. Només trencat per Jep Cabestany: "Selencio, coño!". Pots escoltar-ho del minut 9'20" al 14'24":

Rivera ho deixa. Però esperem que a La competència segueixin pentinant-lo amb el seu sarcasme habitual.