El Madrid-Barça emès per Movistar va trencar tots els rècords d'audiència. Va ser el programa més vist del dia de totes les cadenes, cosa que mai passa quan és un partit de pagament. La majoria de la gent no té Movistar a casa i el veu amb amics a casa d'algú que hi està abonat. Sumant-hi tots, va fer un espectacular 20% i més de mig milió de catalans, ni l'invencible Telenotícies de Ramon Pellicer el va guanyar. Proporcionalment, a Catalunya hi ha molts més abonats al canal, ja que el mateix partit a Espanya va fer només un 11%. Això vol dir que Catalunya és el millor client de Mostar. Sent així, és inexplicable que mantingui un canal d'esports obertament anti-Barça. Ja no és només amb els comentaristes anti culers propers al Madrid, com la del bàsket Amaya Valdemoro. És que fitxen un excapità del Barça, Abelardo, i és obertament anti barcelonista. El van haver de consolar com a Modric.

barça madrid pique efe

Piqué abraça Modric, EFE

El Barça vestit amb la senyera va guanyar, apallissar, al Madrid que anava com li toca, de negre en homenatge a l'estament arbitral que tant els ha regalat. Abelardo, al lloc  de comentaristes amb l'exentrenador del Madrid Jorge Valdano, semblava un madridista més, decebut amb el joc del seu equip, el Reial Madrid. Twitter treu fum, començant pel líder de la nit esportiva a Catalunya, Albert Lesán de Rondeando:

abelardo GTRES

Abelardo, GTRES

Un altre VIP, David Broc d'Aruser@s al·lucina que el Pitu Abelardo estigués més ensorrat pel mal partit del Madrid que els dos comentaristes madridistes, Valdano i Álvaro de Benito. Semblaven tots tres exjugadors del Madrid. Potser ho eren i Abelardo va cobrar del Barça però jugava mentalment al Madrid. Els abonats del canal poden exigir responsabilitats. Qui paga, mana. I Abelardo, ja sabem per què li deien Pitu: pren els culers pel pitu del serenu.

----​

Abelardo Fernández, nascut a Gijón fa 52 anys, jugador del Barça durant 8 temporades, de 1994 a 2002, fitxatge de Johan Cruyff, no li ha quedat res de culer. El seu mèrit més gran és haver cobrat com a entrenador de l'Espanyol per haver-lo baixat a 2a divisió.  Ara viu de comentar els partits de Movistar però en lloc de comentar els partits del seu equip del cor, l'Espanyol, el posen a comentar els del Barça, on destil·la un tuf anti culer a cada decisió arbitral, jugada o gol. Com va dir Quique Guasch al programa Rondeando de 8tv: "El Barça té dos problemes: els àrbitres i els comentaristes dels partits a la tele". 

abelardo esapnyol EP

Abelardo perico amb lletres xineses, EP

Plou sobre mullat a Movistar, on tots els comentaristes, qui cobren dels abonats, s'han de disculpar ser catalans o ex culers, sigui Gerard López, Pichi Alonso o Abelardo. La broma ja és macabra amb la ridícula Susana Guasch, que vomita contra Guardiola, o la comentarista de bàsket que plora quan el Barça guanya al Madrid i la xiulen als camps, Amaia Valdemoro.