David Selvas farà 50 anys. Aquell jove protagonista de Nissaga de poder que va atrapar Catalunya interpretant l'inoblidable Fèlix Montsolís ara és un feliç home casat i pare de família. Director, productor, actor i defensor de causes justes. El seu compte de twitter és imprescindible. Tan bon punt explica com viu amb el marit i la filla confinats o bé critica la Casa Reial. Sense pèls a la llengua, ha escrit contra el PSOE tot i la fama d'esquerranosos dels actors. Dispara a Pedro Sánchez per una decisió inexplicable. Ha impedit que el Congreso aprovi una Llei en defensa del col·lectiu transsexual. S'han abstingut excusant-se en un tecnicisme. 

David selvas, TUIT

david selvas

David Selvas, Instagram

L'actor explota: "Per què el PSOE no votarà a favor de la llei trans? Però quina merda és aquesta?". Hi ha una guerra soterrada per part de feministes, representades per Carmen Calvo, que troben que les dones transsexuals resten drets a les dones que van néixer dones. És el moviment TERF (feminista radical trans-excloent) que considera que els transsexuals són homes. Una catalana trans molt famosa, Jedet, ja va advertir contra aquesta discriminació que ha fet que s'imposi el criteri de Carmen Calvo al PSOE.

jedet GTRES

carmen calvo terf feminista

Jedet i Carmen Calvo, dues dones, GTRES/EFE

Jedet és tan dona com Carmen Calvo i la llei servirà per deixar-ho clar. Altres dones s'indignen com Selvas. Elisa Beni, columnista d'El Nacional:

elisa beni TUIT

david selvas TV3

David Selvas, TV3

David Selvas està casat amb Álvaro Bartolomé, que treballa en la producció teatral. Tenen una filla petita, la Talita Selvas, que en ple confinament va fer 8 anys.  Per qualsevol família, prou discriminació. Contra el futur govern PP-Vox cal aprovar ja lleis en defensa pròpia. La causa LGTBI és de tota la societat. Valent Selvas.