El confinament és dur per tothom i també i en especial per un gremi a qui han tret el pa de la taula: els actors. Totes les representacions teatrals aturades durant mesos és un mal que costarà d'aixecar. Un dels millors actors i directors del país, en David Selvas, als 48 anys és un home casat i amb una filla. Ha hagut d'aturar la promoció de l'obra que dirigeix, T'estimo si he begut, i ara explica com és això de confinar-se amb el seu marit, la nena i l'àvia per vídeotrucada:

david selvas tv3

TV3

Selvas anima la societat amb un tuit meravellós. Normalitat, naturalitat i una escena familiar plena de tendresa i alegria. Aquests dies fan falta molts tuits així. L'actor que acaba d'estrenar a TV3 Les de l'hoquei amb un èxit espatarrant d'audiència, 16,2% seguia content a twitter amb un marit i una filla que li alegren l'aturada als escenaris:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una mica d’aireeeeee!!! #terrat #confinats

A post shared by David Selvas (@selvasdavid) on

Vida al terrat de casa seva, un cel esplèndid i David Selvas cridant Una mica d'aireeee. Una felicitat que s'encomana. Com la de la seva obra T'estimo si he begut. Al web del Teatre Poliorama hi figura un rètol nefast: "Cancel·lat". Haurien de posar ja a la venda entrades per l'estiu o pel setembre. I tots els confinats correrien a comprar butaques.

phpThumb generated thumbnail 2 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Selvas (@selvasdavid) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T'estimo si he begut (@testimosihebegut) on

El teatre fa falta. I tuits com els de Selvas, també.