David Selvas és un feliç pare de família. Als 49 anys viu amb el marit i la filla, lluitant per aixecar les obres de teatre que dirigeix, produeix o protagonitza. Molt recomanable El mag d'Oz, per a tots els públics, tants que fins i tot Toni Cruanyes hi va anar amb el fill. Selvas dirigeix espectacles pensant en els menors. Això tenint una filla, Talita Selvas de 8 anys, hipersensibilitza amb els adolescents. Si l'Estatut dels Treballadors els prohibeix que treballin sense permís especial, què fa Elionor treballant sola?

david selvas TUIT

leonor cervantes acto sola EFE

david selvas TV3

Elionor treballa i Selvas al·lucina, EFE/TV3

Selvas és concís i etiqueta Zarzuela per si tenen la dignitat de contestar un contribuent pare de família: "La filla del Borbó que avui han enviat a treballar sola (amb 15 anys), té permís de treball? Que Casa Reial l'ensenyi". No passarà, però fa bé de dir-ho. Tot és una presa de pèl. Un productor sap la feinada que suposa tenir actors infantils, amb descansos, permisos i duplicar o triplicar diferents nens, a vegades bessons, interpretant el mateix personatge dies alterns. Un caos, legal. Elionor que porti el permís a la Seguretat Social.

TUIT vell selvas

David Selvas TV3 TN

leonor instituto cervantes acto en soledad EFE

Selvas a TV3 i Elionor al Cervantes, TV3/EFE

David Selvas no furga però posats a triar el primer acte en solitari de la princesa ja va sent hora que Elionor, o Felip o Letícia, facin un gest per les famílies LGTBI. No cal que la nena s'enfili a una carrossa de l'Orgull Gai, però si vol ser reina que reclami no presidir actes institucionals, de l'Institut Cervantes o del poble més maco d'Astúries. Que doni suport a les minories. Per fer el mateix que el pare i l'avi, que abdiqui en Sofia.