David Bisbal comença l’any amb una novetat: pel 2020, el cantant d’Almeria ha enllestit un nou disc. L’àlbum sortirà publicat aquest divendres, dia 3 de gener, i l’artista ja en prepara la promoció. Primera parada, el diari El Mundo, amb una entrevista on parla, entre altres temes, de l’actualitat política catalana.

david bisbal barcelona gtres

GTRES

Poc habituat a significar-se políticament en públic, l’extriunfito andalús sorprèn pronunciant-se sobre el procés independentista i diu el que pensa de les setmanes de mobilització post-sentència: “Yo soy un fanático de la política y tengo mi ideología muy clara, aunque nunca haya hablado de ello en un medio de comunicación”, explica al diari espanyol. “Y sólo voy a decir una cosa: he vivido en Catalunya, amo Catalunya, algunos de mis mejores conciertos los he dado en Catalunya, y me asombra esa polarización tan extrema. ¿Que si me duele Catalunya? Pues sí, me duele Catalunya, pero también me duelen Chile, Bolivia o Venezuela”.

david bisbal gtres

GTRES

Bisbal compara la situació a Catalunya amb les protestes a Xile i Bolívia i amb la crisi política veneçolana i assegura que li fa mal. Difícilment el dolor serà tan gran com el que han suportat els manifestants catalans que han patit cops de porra de la policia.