Daniel Anglès és un tot terreny en el món del teatre català. Un apassionat absolut per la seva feina, un enamorat dels escenaris, de la música i de les arts escèniques. Als seus 47 anys pot dir que porta tota la vida dedicat al que més li agrada, i fins i tot, sent molt jove, va tenir els nassos de fundar la companyia El musical més petit a la dècada dels 90. Cantant i actor apassionat del teatre, i del teatre musical, tot i ser el director artístic del Teatre Condal de Barcelona i el director de l’escola Aules · Arts Escèniques, ha estat una feina televisiva que va acceptar fa un any la que l'ha dut a viure experiències úniques, com un doble concert pletòric al palau Sant Jordi. Una feina que el va dur a participar en el programa més exitós de TV3 dels darrers temps, Eufòria.

dani angles
Daniel Anglès amb Paula Màlia a 'Eufòria', segona temporada / TV3
275036492 340323994696196 8893369750056741989 n
Daniel Anglès i la resta de coaches d''Eufòria' / @danielangles
275493048 533445898076251 4860680980442981743 n
Daniel Anglès a 'Eufòria' / @danielangles

El talent musical, després de ser acollit amb els braços oberts en la primera edició, escalfa ja motors de cara a la segona temporada, que s'estrenarà el proper 10 de març, però que ja ha mostrat els càstings i alguns concursants que formaran part d'aquesta segona fornada, que miraran de substituir les Mariones, els Triquells, els Edus i companyia. Aquest dijous ja vam veure alguna de les noves cares, però el programa continuarà tenint vells i estimats coneguts. Com els presentadors, Marta Torné i Miki Núñez, el jurat, amb Lildami i Elena Gadel, i amb la novetat de Carol Rovira en el lloc de Marc Clotet, o els coaches, amb les novetats de Paula Màlia i Clara Luna, i on repetiran l'Albert Sala i el Jordi Cubino. I, és clar, Daniel Anglès com a director artístic i la persona que s'encarregarà de les actuacions. Anglès no pot ser més feliç. A nivell professional, per la sort que ha tingut de formar part d'un projecte com aquest. "Quan la feina que fas et fa molt feliç...., aquella fina línia entre feina i vida està com molt diluïda", li ha dit a l'Eloi Vila Al cotxe!

dani angles cotxe
Dani Anglès amb Eloi Vila 'Al cotxe!' / TV3

Com s'ho fa el Daniel per tenir el cap a lloc, tot i no parar de fer feina, i per mantenir la forma i un estil de vida saludable?: "He odiat fer esport tota la meva vida, odio suar i no dutxar-me a casa... tot el que envolta fer esport, ho odio. Però em cuido molt d'altres maneres: tinc la meva terapeuta, tinc una addicció molt gran a la cosmètica, m'agrada molt prendre complements vitamínics, menjo bé...". I què més? La clau del secret de la seva felicitat física, mental i personal, més enllà de la feina que l'apassiona: "Caminar, passejar m'agrada molt, amb les gosses, sortir a passejar amb elles per la muntanya". I en dir-ho, el programa mostra unes fotos que commouen, al costat dels dos animalons, precioses elles, i al costat del seu estimat marit.

dani angles gosses
Daniel Anglès i les seves gosses / TV3
dani angles gosses2
Daniel Anglès, amb el seu marit i les seves gosses / TV3

Unes imatges molt boniques que es complementen amb les que trobem a les seves xarxes socials, on es prodiga en missatges que enamoren cap a l'home de la seva vida, on regala als seus fans fotos meravelloses de com de còmplices i fets l'un per l'altre que estan el Daniel i el seu marit. Fonen la xarxa amb les imatges i amb el que es diuen. Missatges com el que li va dedicar pel 14 de febrer: "Valentine. Celebrar cada dia. Maridos. Para toda la vida". O per donar la benvinguda al 2023: "T'esperem amb un somriure. Ganes de ti". O "Dos. Podem amb tot. Pride. Envoltats d'amor".

Eufòria la que senten el Daniel i el seu amor cada vegada que es miren com en aquesta darrera imatge. Amor en estat pur. S'estimen i es fan estimar. I eufòria la dels espectadors, que ja compten les hores per tornar a emocionar-se amb un programa on un dels seus secrets és, sens dubte, la bona gent que hi treballa. Com el Daniel.