Poques veus catalanes instal·lades a Madrid es mullen pel referèndum. Uns com Jorge Javier Vázquez el demanen per votar "No", altres com Serrat no el demanen però volen llibertat dels presos polítics. La majoria callen per no ser insultats a twitter, però un presentador sarcàstic com Dani Mateo, que cada dia burxa en les contradiccions i misèries dels polítics des d'El intermedio, acaba de passar part de les vacances a Catalunya i s'ha rendit a l'evidència del que demanen la immensa majoria de catalans com ell:

Mateo ha vist la llum sobre Catalunya d'una manera fàcil: venint a Catalunya. Ja va haver d'esborrar un tuit ofensiu l'1-O quan va equiparar introduir la papereta a l'urna amb "tirar un papel a la basura". Esborrat i disculpat, però la polèmica va ser grossa com podeu recordar aquí.

dani mateo insta

@danimateoagain

Ara el presentador, que TV3 s'ha deixat perdre, brilla des de La Sexta, cadena que deu mirar Pedro Sánchez a qui adverteix que caldrà acabar amb un referèndum. Dani Mateo ja hi compta amb els insults que està rebent a twitter:

L'últim tuit és significatiu, insulta el presentador per demanar que el poble voti i demana que no s'escolti Dani Mateo a la ràdio sinó l'emissora on locuta un intel·lectual: Europa FM, ràdio on el presentador estrella és Javier Cárdenas

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat