El barceloní Dani Mateo s’ha mullat repetidament, criticant com està gestionant el govern espanyol el referèndum de l’1 d’octubre. Fa dies que publica diverses piulades sense pèls a la llengua i avui ha volgut començar ben fort.

Pocs minuts ha trigat en viralitzar-se un tuit matiner de Mateo, on assegurava que li fa vergonya “la ineptitud política” que s’està transmetent en directe en carregar els policies contra algunes persones a la porta de col·legis. 

Però no s’ha quedat aquí, i és que a més a més ha publicat una fotografia d’una dona ensangonada, afirmant que si fos polític es preguntaria per a què serveix.

“Ja m’agradaria haver vist a la policia entrant amb aquesta contundència a Génova per emportar-se els papers i discs durs que es van destruir amb total impunitat”, afegia seguint amb la seva dura crítica. 

Dani Mateo ha seguit amb el seu fil de tuits, afirmant que si haguessin deixat votar no tindríem res, tornant a la taula de negociació per continuar parlant amb més dades. Tot culpant Rajoy i Puigdemont de no saber impedir que s’arribés a una situació que ha qualificat d’inútil i absurda.

"L'urna és una paperera que no serveix de res, però l'acte d'intentar votar és un símbol molt poderós", ha acabat afegint. Tot just després ha assegurat que es troba en un grup concret de la població espanyola que donen suport als catalans tot i ser contraris a la independència.

Per tant, un seguit de comentaris amb els quals ha volgut deixar clara, de nou, la seva postura.