Els premis Goya 2018 van deixar molts moments dignes de ser comentats. El paper dels presentadors, Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes, va ser durament criticat a les xarxes socials. Possiblement, el públic que veu aquest tipus de gales no sigui el target de l’humor àcid dels Muchachada Nui.

Més enllà d’això, es va voler donar un caire reivindicatiu a la gala a favor de la igualtat entre les dones i els homes. Bona mostra d’això era el ventall de color vermell que lluïen bona part dels assistents on es podia llegir el hashtag #MásMujeres. Sobre aquesta reivindicació li van preguntar al polifacètic Arturo Valls, que va defensar que era millor que es parlés de cinema.

“M’agradaria que es parlés més de cinema i no marejar amb altres temes”, unes paraules desafortunades que no van tardar en ser criticades de masclistes i de falta de sensibilitat. Davant l’allau de crítiques, Dani Mateo ha volgut sortir en defensa del seu company al·legant que és “un gran tipus que només va donar la seva opinió sobre com hauria de ser la gala”. .

Després de contestar alguns comentaris, l’humorista català ha arribat a la conclusió que “en aquest país tenim tendència a encabronar-nos

D’aquesta manera, Mateo ha tornat a manifestar-se per xarxes socials sobre una polèmica. De moment, Arturo Valls no ha fet cap comentari.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat