És indiscutible, ell és un clàssic de pop-rock espanyol. La veu de Dani Martín ha sigut la banda sonora de totes les adolescents durant anys, de fet, sembla que no passi el temps pels seus temes, continuen sent un èxit total. La seva retirada de la música entristia a tota una generació que, recorda diàriament, els èxits de El Canto de Loco. Per un moment, semblava que el madrileny tornaria als escenaris l'any 2021, però no, no tornaven. Així mateix, es titulava l'homenatge a la banda de rock espanyol, "No, no vuelve" Encara ara s'eixuguen les llàgrimes, els més fans del grup musical.

En el panorama musical, havia desaparegut en combat, però des de la premsa rosa no li hem tret l'ull de sobre. Mantenia una relació amb la influencer Meriloves i, després de la seva sigil·losa rupturael notem més deixat que mai. Reapareixia despentinat i, dies més tard, publicava una nova cançó amb dedicatòria inclosa. Res d'indirectes ni versos d'amor: el títol i la foto van dirigits a ella, amb noms i cognoms.

Dani Martin nou look / X
Dani Martín reapareix irreconeixible / X

Aquest cap de setmana la xarxa s'escandalitzava en veure a l'intèrpret de "Zapatillas" en un vídeo de suport a Ilia Topuria, lluitador de boxa, que es convertia en el primer guanyador espanyol de la UFC. L'esportista penjava públicament el recull de famosos i cèlebres que li desitjaven sort pel combat. Entre ells, tothom es va fixar en Dani Martín. Era ell de debò? Totalment despentinat, amb un aspecte envellit i un color de cabell, entre pèl-roig i ros platí, li enviava forces -sense massa entusiasme- per la gran final. Els més fanàtics es posaven les mans al cap en veure'l, el cantant ja té quaranta-set anys i, al contrari del vi, a ell el temps li ha passat factura. La xarxa s'omplia de memes i bromes sobre el seu aspecte físic, però si el cantant no va donar prou per parlar, ahir, durant el dia del seu aniversari estrenava nou senzill, deixant a tothom de pedra. No és pas cap cançó de reggaeton, però el madrileny s'ha passat amb l'explicitat de les lletres. 

Dani Martin nou look, celebra el seu aniversari / Instagram
Dani Martín, nou look, celebra el seu aniversari / Instagram

Dani Martín celebrava que està cada vegada més a prop dels cinquanta regalant una cançó als seus fans. Mentre tots recordem els versos de "Dieciséis añitos fiera, me creía el rey del mundo, con mi lema por bandera, lo que digan yo no escucho" ell ara li ha dedicat una cançó a la jove de moda: Ester Expósito. Així, sense indirectes ni propostes indecents. La cançó es titula com el nom de l'actriu i la portada del senzill és una foto d'ella mateixa. Estem en shock. "Espérate y pellízcame, que he visto a Ester Expósito, que no la conozco en persona y me tiene muy loco. La miro a ver si me mira y pasa de todo Suena la foto y se ha puesto a bailar. Ester Expósito por qué no me miras si la escribí por nosotros Ya sé que es mentira, si quieres te escribo otra foto" Una declaració d'intencions en tot moment, siguem sincers, reaparèixer així és bastant estrany. 

Ester Exposito li dedica unes paraules a Dani Martin / Instagram
Ester Exposito li dedica unes paraules a Dani Martin / Instagram

L'actriu no ha dubtat a respondre al cantant, dedicant-li unes paraules d'agraïment de forma pública. Pel que ens deixa entreveure, Ester Expósito era coneixedora de la lletra i el tema. "Tus canciones me marcaron y me acompañaron en tantos momentos que me hace mucha ilusión que vuelvas a sacar música y formar parte de ella. Feliz día y feliz lanzamiento, te admiro @danimartin"  Sembla que hi ha més que bon rotllo entre ells, però no ho podem evitar, aquesta declaració d'intencions després que s'oficialitzés la ruptura ens sembla, si més no, una mica estrany. En el cas que, li estigués tirant fitxa, hi ha una gran diferència d'edat: Dani Martín ahir va complir quaranta-set anys, mentre que la jove actriu complica vint-i-quatre el passat mes de gener. 

Tothom anhelava el retorn a la música de Dani Martín, però ningú s'esperava que fos d'aquesta forma. Els últims moviments del cantant ens han deixat atònits. No el reconeixem. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!