Ester Expósito és l'actriu espanyola amb més followers a Instagram: 26,5 milions. Tot es deu al seu paper a Élite, la sèrie adolescent de Netflix que triomfa a tot el món. Cap altre paper li ha donat tanta rellevància i l'actriu madrilenya hi ha tornat de manera inconscient, o no. Ha passat per diversos nòvios famosos però el d'ara és especialment bomba per als molts seguidors d'Élite. És el seu company de repartiment a la sèrie, el també famós actor Miguel Bernardeau. Així ho han confirmat a Telecinco habituals filtradors com Alexia Rivas.

DL u541012 008
Ester Expósito, GTRES
DL u545116 013
Miguel Bernardeau, GTRES

Són nombrosos els testimonis en xarxes socials que asseguren haver vist la parella d'allò més afectuosa a diferents llocs on, lluny d'amagar-se, haurien deixat anar la seva passió. Afirmen haver-los vist plegats a l'hipòdrom de Madrid o a les Illes Canàries com a parella.  El rumor que unia Bernardeau, ex d'Aitana, amb l'actriu catalana Greta Fernández seria una tapadora de la veritable relació de l'actor amb la seva ex d'Élite. Una bomba per a les revistes del cor que Instagram mig confirma. Tots dos han estat fa poc a les Canàries però no pengen fotos junts:

Expósito fa 7 dies a Instagram
Expósito fa 7 dies a Instagram
Bernardeau fa 6 dies a Instagram
Bernardeau fa 6 dies a Instagram

Tots dos estan solters, ella va tallar amb Nico Furtado després de 2 anys d'amor i ell amb la catalana Aitana Ocaña d'OT. Via lliure per deixar espai al seu amor. Alexia Rivas ha afirmat a Vamos a ver de Joaquín Prat que "Este enero recibí un mensaje advirtiendo que Ester Expósito y Miguel Bernardeau estan besándose en un local del centro de Madrid con más amigos". S'afegeixen a la colla de rumors, a les pistes de les Canàries i al sentit comú: són guapos, amics, solters i fan molt bona parella.  El marro és que Ester era amiga d'Aitana. A les fotos juntes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

L'amor no és cosa de les elits, és cosa de deixar-se portar. A la sèrie no van ser parella. A la vida real, tal qual. No han tingut mai tant èxit com a Élite i ara potser unir-se els fa venir sort.

Ester, la noia d'or, la reina Mides

Cada foto seva a Instagram, del que viu, trenca rècords. Un bikini vermell quan ja no fa calor. Tant li fa, s'exhaurirà a les botigues. Totes volen ser Ester i aquesta és la prova: en 16 hores més de 8 milions de "m'agrada". Expósito protagonitza una sèrie de pagament que només veuen les cases que es poden permetre Netflix. Cal ser classe mitjana-alta, d'elit, per pagar-se el dret a veure el culebrot d'escolars. Però tant li fa a Ester, ella llueix palmito a cada foto. Costa trobar-ne on surti desafavorida. Fora del seu instagram n'hi ha alguna on no sembla ella però sempre està esplèndida:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester 🌙 (@ester_exposito)

 Ni atrapada per paparazzi surt mai desafavorida. Com al seu instagram d'or: el bikini vermell dels 8 milions de likes. Ara, 8 milions i un.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!