Quan semblava que l'any 2023 no podia endur-se cap més parella, ho ha tornat a fer. Rosalia i Rauw Alejandro, Aitana i Sebastián Yatra o Laura Escanes i Alvaro de Luna entre la llista de les ruptures més sonades d'aquests mesos. Ara s'hi suma un altre romanç de celebrities. Dani Martín i Maria Partida ja no estan junts. Pels qui no sabeu a qui ens referim, parlem de la famosa influencer de moda que s'amaga darrere el pseudònim 'MeriLoves'. Amiga de Maria Pombo i Laura Escanes, forma part del popular gremi d'influencers reconegudes del moment. La seva relació amb el cantant sempre ha sigut molt discreta i inclús ja ha patit alguna ruptura. Ara, sembla que la cosa ja és definitiva. S'han deixat de seguir a l'Instagram i ja es rumoreja el possible substitut del cantant. Dit i fet. 

Dani Martín i Meriloves / @meriloves
Dani Martín i Meriloves / @meriloves
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MeriPM (@meriloves)

Fa tot just un any el programa de Maria Patiño anunciava la seva ruptura a 'Socialité' però, finalment tot va quedar amb una mal època entre la parella. El cantant comparteix part dels seus amics amb la influencer, entre ells, Maria Pombo i Pablo Castellano, però ara ja fa dies que no els veiem tots plegats. Tots dos fan vides per separat i només ha calgut veure el 'unfollow' per acabar-ho de confirmar. Lorena Vázquez explicava recentment al seu pòdcast amb Laura Fa 'Mamarazzis' que cap dels dos volia donar declaracions sobre la seva situació sentimental. És més, MeriLoves hauria volgut fer-li arribar directament que no volia formar part de l'opinió mediàtica. En canvi, Dani Martin li assegurava que estava enfocat amb la seva feina i la música, que ignorava les xarxes socials i de tot allò que no li aporti res, però també va fer bomba de fum quan la periodista li va preguntar per la seva relació. Adeu-siau.

 

Història d'Instagram al festival / @miguelamuñoz
Història d'Instagram al festival / @miguelamuñoz

Després d'haver analitzat els dos perfils d'Instagram i recopilar tota la informació de la parella, alguns mitjans ja han tret a la llum qui podria ocupar el cor de la jove. Segons 'El Mundo', 'La Razón' o 'OkDiario' Miguel Angel Muñoz podria ser la nova il·lusió de Maria Partida. Recentment, se celebrava a l'espai madrileny IFEMA el festival Starlite on molts testimonis asseguren que van veure a l'actor i la influencer durant el concert de Stings, mostrant complicitat. Tan sols estem parlant de rumors, no hi ha fotografies que ho facin en oficial i ni tan sols Dani Martin o Maria Partida s'han pronunciat sobre la ruptura. Però un cop dues persones s'eliminen de les xarxes socials, significa que s'ha posat terra pel mig. Distància, separació o allunyament, digueu-ho com vulgueu. 

Dani Martín / EFE
Dani Martín / EFE
Captura de pantalla 2023 12 19 202757
Dani Martin i Meriloves / 'Diez Minutos'

La parella ha estat bastant inestable durant aquests dos anys de relació i, qui sap si d'aquí poc us anunciem una reconciliació. Està clar, però, que el 2023 no ha donat els seus fruits en l'àmbit de l'amor. A pocs dies donar la benvinguda al nombre parell, només li demanem una cosa: que ens regali més parelles per a tenir noves ruptures per explicar-vos!

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!