La xacra dels abusos sexuals i l’assetjament contra les dones no cessa. Aquesta setmana, amb un nom propi que ha commocionat el món de la música: Plácido Domingo. Nou dones acusen el cantant espanyol d’haver-se aprofitat d’elles i d’haver-les pressionat per a mantenir relacions. Ell es defensa i assegura que “les normes i els barems pels quals ara mesurem les coses són molt diferents als del passat”. Però mentre cada cop són més les víctimes que s’atreveixen a denunciar, d’altres s’afanyen a posar en dubte aquests testimonis o se’ls prenen a broma.

placido domingo dit gtres

GTRES

Entre aquests darrers, el col·laborador d’El Hormiguero Damián Mollá. L’humorista madrileny, que fa de formiga Barrancas al programa de Pablo Motos, protagonitza una polèmica que més li valdria haver-se estalviat. Es tracta d’una piulada que ha fet per a respondre a un anunci del diari ‘El País’, que demana que els enviïn denúncies de casos d’abusos sexuals que no són públics. “A mi me acosó la directora de El País. No tengo pruebas pero deberíais publicarlo”, escriu Mollá, que sembla que en faci befa.

damian molla instagram

@damian_molla

Una resposta que a molts els ha semblat casposa i masclista. Entre els que recriminen a Damián Mollá les seves paraules, el columnista d’El Nacional Antón Losada. El periodista gallec no se n’ha pogut estar i ha qualificat de “manada de gilipollas” l’humorista madrileny i els seguidors que l’esperonen. Fins i tot els ha dedicat un vídeo: “Me parece de traca colocar en la misma balanza a los que animan a denunciar y a los que frivolizan con las denuncias. No son respuestas ingeniosas. Son machismo puro y duro. Son violencia contra las mujeres”.

Després del tuit de la discòrdia, Damián Mollá ara guarda silenci.