A la Marta Bosch li passa al contrari que a Samsó. Així com el mite hebreu tenia tota la seva força en la seva cabellera, segons la mitologia, el talent de la Marta rau, tot i el seu característic look, en la seva preparació, la seva experiència i el seu rigor forjat a base d'anys de pencar-s'ho de valent. Però una cosa no treu l'altra. I és que la presentadora dels esports del TN Migdia, tot i ser una de les presentadores més estimades pel públic català, tot bonhomia, optimisme, bon rotllo i professionalitat, acompanya la seva excel·lentíssima tasca davant i fora de càmeres, periodista de cap a peus a la redacció de TV3, amb un dels looks més personalíssims de Televisió de Catalunya, especialment, des que fa uns mesos va decidir adoptar un nou look i presentar-se davant dels espectadors amb una característica cabellera, els rínxols més espaterrants de TV3.

Presentación temporada 21-22 TV3, Marta Bosch - Montse Giralt
Marta Bosch / Foto: Montse Giralt

La Marta ja fa temps que té aquesta imatge, una cabellera arrissada meravellosa, però aquest dilluns ha deixat tots els fans de pasta de moniato després de passar per la seva estilista de capçalera, la Sílvia Arenós, una de les millors professionals de la casa. Fa uns dies ja li va fer un petit retoc, allisant-se els cabells per mostrar-nos un nou look, però el que li ha fet aquest dilluns al vespre ja ha estat de traca, traca, traca i mocador, com diria Joan Maria Pou quan algú del Barça marca un golarro en les retransmissions de RAC1. Bé, el que li ha fet ella i 'Scarlatta Collection'. Desena Gala de les Estrelles del Futbol Català. I la Marta, en primera línia de la graella de sortida, damunt l'escenari, al costat del Bernat Soler. I com va aparèixer en aquest acte la bona de la Marta? Amb un look absolutament espectacular. Un combo guanyador, format pel vestit vermell de l'esmentada marca, amb una obertura a la cama, i pel pentinat, sense rínxols, cabells llisos i recollits en un monyo superior. Imbatible:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Bosch (@martabosch1)

marta bosch
 

 

marta bosch2
 

La mateixa persona que li ha fet aquesta meravella al cap, la Sílvia, publicava més imatges de la Marta Bosch amb el seu nou look i amb una altra camisa, aquesta vegada de color blau, però igual d'espectacular.

Impactats pel modelet de la periodista esportiva, hem recordat que no és la primera vegada que la Marta tira d'armari de Scarlatta Collection, ja que la vam veure amb una altra peça d'aquesta col·lecció en una altra gala especial, fa un mes, en un sopar de la Fundació Arcadi per la investigació i millora de la vida de pacients amb Fibrosi Quística. La causa s'ho valia i Bosch va lluir un modelàs vermell que va deixar tothom amb els ulls com a taronges. Anava acompanyada de la seva companya i amiga íntima Laia Ferrer i entre les dues van fer brillar encara més la festa.

Marta Bosch Instagram
Marta Bosch Instagram
Marta Bosch i Laia Ferrer IG
Marta Bosch i Laia Ferrer IG

Molt a favor de la Marta. La del Maresme, meravellosa, amb o sense rínxols, dins o fora del TN.