Molt fort. Sorprenent. Inquietant... Aquests són alguns dels adjectius per definir l'última notícia d'una de les parelles de moda del moment, la formada per Georgina Rodríguez i l'arxiconegut futbolista Cristiano Ronaldo. Amb 37 anys a la seva esquena, Cristiano és un dels jugadors més ben pagats del món. I també el més famós. En el seu compte d'Instagram atresora la barbaritat de 203 milions de seguidors que, juntament amb el de la seva estimada (30 milions) els converteix a ambdós en la parella més famosa del món.

georgina

Georgina Rodríguez / XARXES

Els ingressos de Georgina no són gens dolents per a una persona corrent. Només per anunciar alguns dels seus productes, les marques li paguen un total de vuit mil euros mensuals. Una xifra abundant per a qualsevol persona que no pertanyi a la vida pública. Però no es conforma només amb aquests diners, que ja superen àmpliament al sou mig de qualsevol treballador a Espanya. La vida de Georgina Rodríguez està marcada pel luxe i pot gastar aquesta xifra en tan sols un dia. És per això que, segons van explicar l'altre dia els companys de 'Viva La Vida', és el seu xicot, Cristiano, és qui la manté. Ultraric i multimilionari, el davanter estrella del Manchester United li estaria ingressant una xifra propera als 100.000 euros al seu compte bancari. Com a concepte: "despeses i cura dels nens". Gens malament...

Ja ho va detallar en el seu moment el mitjà El Español. Les xifres de la seva faceta d'influencer haurien augmentat amb el seu èxit internacional amb el seu reality a Netflix i el seu nou augment de seguidors.

Georgina Rodríguez NETFLIX

Georgina Rodríguez / NETFLIX

'Viva La Vida', al poble de Georgina

El programa referència de les tardes de 'Telecinco', que ja porta unes quantes temporades en antena presentat per Emma García, no perd mai l'ocasió d'anar darrere dels més famosos de la faràndula espanyola. Des que va iniciar el seu romanç amb CR, Georgina és una més del món rosa ibèric i, com no podria ser de cap altra manera, una de les preses fàcils per a qualsevol paparazzi. 'Viva La Vida' ha volgut saber més de la seva vida i no ha dubtat a visitar Jaca, el seu poble natal. Situat al nord d'Aragó, una de les ciutats més importants de la província d'Osca, Jaca va rebre els reporters del programa de Mediaset amb els braços oberts per explicar-ho tot sobre Georginagio (així s'anomena a Instagram). "Èxit, diners... però una delicada vida familiar", expliquen sobre Georgina, de la qual diuen que "no va assistir" al funeral de la seva àvia. I també treuen més informació. Es veu que quan vivia a la ciutat aragonesa, ho feia sola amb el seu germà. El motiu? Els seus pares estaven divorciats.