Molts són els famosos i famoses que confien en el poder i màgia de la cirurgia estètica per arreglar i canviar el seu cos i millorar la seva imatge. Uns canvis estètics que en el programa Viva la vida, dels caps de setmana de Telecinco, cada diumenge a la tarda analitzen. Ho fan centrant-se en el canvi que amb els anys ha experimentat un famós o famosa en qüestió. Durant la tarda de diumenge 6 de març li va tocar el torn a Georgina Rodríguez, parella de Cristiano Ronaldo i anteriorment dependenta d'una botiga de roba de luxe en la milla d'or de Madrid.

La jove nascuda a Buenos Aires però crescuda a Jaca té menys de 30 anys però, pel que sembla, ja porta acumulats molts retocs estètics. Ni més ni menys que onze, que es diu aviat. Uns canvis que han permès a Georgina canviar molt la seva imatge, en comparació a com era fa uns anys enrere, quan va conèixer Cristiano Ronaldo amb tan sols 22 anys. Uns retocs molt cars i a l'abast de poques persones amb els quals els col·laboradors del programa Viva la vida s'han quedat al·lucinats. No és per a menys.

Georgina Rodriguez GTRES

Georgina Rodríguez / GTRES

María Verdoy i el doctor expert en cirurgia plàstica, Gómez Villar, han estat els encarregats d'analitzar la gran metamorfosi que la parella de l'esportista portuguès ha experimentat des que va començar a convertir-se en una persona coneguda. Pel que sembla, Georgina, s'hauria fet un bloqueig muscular en la part superior de la cara per tenir un front llis i impol·lut, sense arrugues, i tampoc marcar les potes de gall ni les arrugues de l'entrecella. A més, a les celles, per tenir-les més poblades i impactants, s'hauria fet un retoc conegut com a microblading, que consisteix bàsicament a poblar molt les celles perquè quedin denses i voluminoses.

El gran canvi que ha experimentat a la cara la que fos dependenta de roba ha estat en el nas. Georgina Rodríguez abans tenia un nas gran, caigut i bastant prominent. Després de passar dues vegades per la sala d'operacions, una en l'any 2016 i una altra el 2019, ha aconseguit lluir el nas que té en el dia d'avui, molt més prim, petit, subtil i amb la punta rodona. Els pòmuls també és un altre dels grans canvis que ha experimentat la parella de Cristiano Ronaldo, ja que abans amb prou feines en tenia i ara presumeix d'uns amb molt volum i molt marcats. El seu brutal abans i després.

georgina rodriguez abans despres

Georgina Rodríguez, abans i després / TELECINCO

georgina rodriguez llavis abans despres

Georgina Rodríguez abans i després d'operar-se els llavis / TELECINCO

Els retocs que Georgina s'ha fet a la cara no acaben aquí. La de Jaca, que per cuidar la seva pell s'injecta vitamines i es fa peelings, també s'ha operat els llavis, tal com es pot veure en la imatge superior, per tenir-ne uns de molt més carnosos, sucosos i voluminosos. També porta col·lagen a la cara per evitar que vagi caient amb el pas dels anys. A més, per lluir una cara molt més prima i estilitzada, Georgina s'hauria sotmès a una marcació mandibular. L'últim que la parella del jugador de futbol s'hauria fet a la cara seria a les dents, posant-se aparells fa anys per lluir un somriure perfecte, i després fent-se un emblanquiment dental. Quant al cos, Georgina no només s'ha retocat els pits per tenir molt més volum, sinó que també s'ha retocat el cul per elevar els seus glutis. Les següents imatges comparant com era abans i com és ara ho demostren. Veure per creure:

georgina rodriguez pit operada abans despres

Georgina Rodríguez operació de pit / TELECINCO

georgina rodriguez cul abans despres

Georgina Rodríguez operació cul abans i després / TELECINCO

Queda clar, des que Georgina va començar a sortir amb Cristiano Ronaldo, no només li ha canviat la vida, sinó que el cos i la cara també. Sembla una altra.