Georgina Rodríguez s'ha convertit en una de les personalitats espanyoles amb més presència a les xarxes socials. A més, la seva docu-sèrie "Soy Georgina" de Netflix ha despertat l'interès per la dona de Cristiano Ronaldo. No obstant això, aquest interès també s'ha enfocat en els evidents canvis físics de Georgina, ja que és innegable que als seus 28 anys ja s'ha realitzat una gran quantitat d'operacions i retocs estètics.

El cap de setmana passat, María Verdoy i el Dr. Gómez Villar van repassar totes les cirurgies i retocs a les que s'ha sotmès la dona de Cristiano Ronaldo a través del programa "Viva la vida". Segons la informació que van indicar en el programa, la model de 28 anys s'ha sotmès a més d'una desena de retocs que han canviat significativament la seva aparença, sent l'augment del volum del seu cul un dels més evidents.

Programa 'Viva la Vida' / Telecinco

Programa 'Viva la Vida' / Telecinco

El doctor Gómez Villar va afirmar que el cul de Georgina era molt més petit quan tenia 22 anys, mostrant una foto comparativa de l'abans i després dels retocs. Malgrat que la seva rutina d'entrenaments ha influït en l'augment de volum, el cert és que els glutis de Georgina s'han sotmès a una intervenció d'inductors de col·lagen per elevar el seu darrere i donar-li un volum més gran.

Aquest innovador tractament representa una alternativa no quirúrgica per aixecar els glutis. Aquesta intervenció requereix l'ús d'injeccions en diverses àrees sota de la pell, per estimular la producció de col·lagen, generant una sensació de fermesa i volum extra al cul. Aquest procediment permet que els glutis siguin més voluptuosos i farcits, i funciona en la majoria dels tipus de cos. Tanmateix, es recomana especialment a les persones que tenen poc greix corporal i que no siguin candidats per realitzar-se una lipotransferencia.

georgina rodriguez abans despres

Georgina Rodríguez abans i després

Els resultats dels farcits fets a base d'àcid polilàctic (inductor de col·lagen) no es veuen de forma immediata, ja que apareixen de forma gradual en el transcurs de quatre a sis mesos, aconseguint que el canvi no sigui tan evident i pugui semblar més natural. Aquest tractament no és quirúrgic i per tant els seus resultats no són definitius, però poden durar fins a 30 mesos. La substància amb què es realitza el procediment és biocompatible, immunològicament inerta, injectable i biodegradable. Així mateix, l'origen d'aquest àcid no és ni animal ni vegetal ni gaire menys humà, és un àcid sintètic que l'organisme absorbeix i rebutja naturalment sense deixar cap tipus de residu.

L'augment de glutis no és l'únic retoc que s'ha realitzat la model, ja que en el programa "Viva la vida" van assenyalar que Georgina s'ha sotmès a 11 tractaments estètics, entre ells: el bloqueig muscular a la cara, microblading a les celles, rinoplàstia, inductor de col·lagen a la cara per aconseguir l'oval facial, augment de volum dels pòmuls, augment de volum a llavis, ortodòncia invisible i emblanquiment dental, augment de pit, marcació mandibular, pílings a la pell i augment de darrere.