Si algú pensava que les bestieses d'Isabel Díaz Ayuso, Presidenta de la Comunitat de Madrid, era úniques, s'equivoquen. Ni és tan genuïna  ni tan original. Ayuso té la seva pròpia colla rància de "pensadors" i opinadors, tan irresponsables com la política madrilenya. Si, tenen raó: això d'Ayuso és pitjor, perquè té responsabilitats públiques. Però descobrir que li escriuen el guió i  veure'ls passejar pels platós de T5 és una tortura moral i intel·lectual. Aquest 6 de maig hem descobert un d'aquests personatges al 'Ya es mediodía' de Sonsoles Ónega. Un programa, per cert, que té com a col·laboradors al 'dream team' fatxa: Merlos, Negre, Israel García Juez... doncs bé, afegeixin a la llista Benjamín López, a sou al digital de Losantos i, atenció: president de l'Associació de Periodistes i Analistes d'Espanya! El tema en qüestió, els cotxes, sobre els quals també tenim una nova ximpleria d'Ayuso: "Todos los días hay atropellos y no por eso prohibes los coches​".

ana rosa ayuso 8m EP

Ana Rosa Ayuso Europa Press

Benjamín López T5

Benjamín López T5

Ya es mediodia T5Ya es mediodía T5

Què ha dit en Benjamín, 'cuñao pata negra'? Repetir en antena una afirmació per la que va Ayuso ser molt criticada quan era candidata, atacant Manuela Carmena: "Los atascos eran parte de la vida de Madrid, una seña de identidad. Me gustan los atascos a las tres de la mañana de un sábado, hacen sentir que mi ciudad es especial" La pepera, en plena croada per les mesures contra el canvi climàtic de l'Ajuntament de Madrid, excretava aquesta barbaritat procontaminació. Doncs bé, de les poques coses bones que ens deixa el coronavirus i el confinament és la davallada de la pol·lució a les ciutats per la dràstica reducció dels cotxes a la via pública. Ara tenim més bicicletes i vianants, i l'aire és més respirable. En comptes, però, de fer-nos replantejar el futur d'un món en perill de col·lapse climàtic, López torna a insistir amb el disbarat, aprofitant per atacar el govern i la ministra de mobilitat: "decía que le reconforta ver la Castellana llena de bicis. Yo la prefiero llena de coches y de atascos". El programa li ha rigut la gràcia, sense censurar-lo. Després hem descobert que ho portava apuntat de casa, amb un tuit matiner.

Benjamín López 2 T5 

Telecinco

Telecinco és un magatzem de periodistes tòxics. Fan mal al medi ambient i al cervell de la ciutadania.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat