El programa Ya es mediodía és una de les mutacions més espectaculars de la TV a Espanya. Quan Paolo Vasile va fulminar Las Mañanas de Cuatro per massa crítics amb Rajoy s'empesca un programa de tertúlia política a la mateixa hora. Hi posa una novella a presentar, Sonsoles Ónega, i fa tan males audiències que acaba devorada pels continguts roses. Passen de Cayetana Álvarez de Toledo de tertuliana a Alba Carrillo comentant Supervivintes.

cayetana telecinco

alba carrillo petxuga T5

Telecinco (Clica la foto per veure el moment al minut 41:40)

La model Alba Carrillo, ex de Feliciano i Fonsi Nieto, ha patit el mal gust i l'enveja de les companyes en un episodi sexista sobre el seu escot. Al programa de dilluns, que va fer a Catalunya un minso 7,7% d'audiència, una tertuliana del PP, Isabel Rábago, li etziba: "Se te está viendo el sujetador". Alba respon digna: "Es que me lo he puesto aposta para que me lo vean ustedes, señores”. Rábago se sap més lletja i vella que Alba i la torna a burxar: “Ni que fuéramos a conectar luego con alguien…” insinuant que Carrillo vol agradar algú. Penosa.

alba carrillo T5

Telecinco

Pitjor és el paper de la desubicada presentadora. Ónega li deixa caure a Alba Carrillo: "Estás bloqueada, pues ábrete más la camisa". La model es ruboritza i quan tornen del vídeo ja va cordada fins al coll. Sexisme a dojo i enveja entre col·laboradores. I l'audiència fugint cames ajudeu-me.