Una foto ha sorprès a tots aquells seguidors de l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera. L'ex polític taronja està esperant un fill amb la seva parella, Malú, però encara queda lluny el dia que surti de comptes. Per això, veure un petit nadó acabat de néixer al seu compte d'Instagram ha fet pensar que ja havia estat pare del seu segon fill. 

albert rivera malu europa press

Europa Press

Però no. Es tracta d'una foto d'un nadó de l'hospital Niguarda a Milà. Una imatge meravellosa del petit, amb un bolquer i un missatge commovedor, Andrà tutto bene! (anirà tot bé). Un Rivera que, com tots aquells que estan esperant un fill en ple estat d'alarma pel coronavirus, està especialment sensible a aquesta situació, afegint que "La enfermedad no entiende de fronteras ni identidades, pero la emoción por la vida, tampoco".

Molts seguidors li han dit coses com "Qué susto, creí que era el tuyo!", "¿Pero no nacía en verano?" o "Felicidades papá!". Però ja ha quedat clar que no era el seu fill. Una altra política de Cs que està vivint una situació peculiar és Inés Arrimadas. Ella és una de les moltes dones embarassades que estan esperant el seu primer fill en dies com aquests. Per això, ha compartit una entrevista que li han fet a la periodista Lorena Diego, embarassada, que viu les últimes hores abans del part en ple confinament i que ha confirmat que la darrera consulta amb la matrona serà per skype:

Dies complicats, difícils, estranys. Molts ànims a tothom, especialment a les moltes dones que es troben en aquesta situació.