Ana Rosa Quintana i el seu seguici han entrat en èxtasi en veure les forces armades espanyoles a l'aeroport del Prat. Efectius de la UME fumiguen les terminals amb aigua i lleixiu, una gesta heroica segons la presentadora. Potser fins i tot és la metàfora patriòtica perfecta. La reina dels matinals no es treu mai del caparró la Catalunya independentista, i veure l'exèrcit a terra hostil és una epifania unionista. Per això el seu reporter català desplaçat a l'aeroport ha ficat una falca gens innocent: "¿Cómo han recibido a los militares en Catalunya? Por lo que hemos visto en el interior del aereopuerto, aplaudiéndoles".

Miquel Valls exèrcit Telecinco

Miquel Valls exèrcit Telecinco

D'acord. Diuen que Catalunya aplaudeix l'exèrcit, tot i que sense cap prova gràfica de tal manifestació de joia. Agosarat, si més no: la puntualització del reporter constreny el territori català al vestíbul de la T1, i ho fa en un moment de confinament i restriccions als viatges per la crisi del coronavirus. Però tant se val, la idea és que aplaudim la tropa espanyola, i prou. "Pues hombre, claro, como en toda España", reafirma la presentadora, sense oblidar-se de fotre un nou pal 'a quién pueda interesar': "Se han resistido un poco, no entiendo por qué, si han ido a echar una mano". Vaja. Que no ho entén, diu. El deliri

Ana Rosa Miquel Valls exèrcit Telecinco

Ana Rosa Miquel Valls exèrcit Telecinco

Ja ho saben: la presència militar espanyola és el millor antídot contra el virus... i contra l'independentisme. Allò que fumiguen porta alguna substància extra. Paraula d'AR.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat