La TV es va posar les botes amb l'amant del rei. Totes les cadenes? No pas. La pública té prohibit parlar de la monarquia fora dels Telediarios i allà preferien obrir amb el militar de La Manada les dues edicions de l'informatiu i no dedicar ni un minut a la Casa Reial. Tot ho paguem nosaltres, la tele i la Corona, i com va dir Pilar Rahola a l'altra TV pública que financem: "Paguem els polvos del rei Joan Carles". Bona sentència que només es va poder escoltar a Tot es mou (12,8%) quan Melero li mostrava a Rahola la proposta de Pilar Urbano recollida per En Blau: que Felip faci fora de la família el seu pare. El programa de Melero no podia tenir un títol més encertat. Cauen Joan Carles, Rajoy i Cristiano Ronaldo. Espanya no es reconeix.

joan carles i bruni efe

TV3

Melero se'n feia creus que parlem amb naturalitat de "l'amant del rei" i el TN d'Ariadna Oltra (14,1%) posava Corinna com a segona notícia. A TV3 no tenen manies i Pilar Rahola destaca "Quan s'encén el tema català s'encén el tema republicà. És un escàndol que s'omplís les butxaques amb comissions il·legals". I els Serveis Informatius de TV3 no tenien les manies de la TVE de Pedro Sánchez. Oltra obre amb immigrants i segueix amb els àudios de Corinna. Quan arribarà el canvi a TVE? Això és divendres negre? No queden periodistes a la pública espanyola que reconeguin què és notícia?

corinna tv3

TV3

Fora de Corinna hi ha vida: Croàcia-Anglaterra es dispara al 47,4%, Joc de cartes lidera amb un 19,1% i La catedral del mar resisteix amb un 13,9%. Antena 3 va emetre en prime time una foguera on es cremava viu un català. No era Pedrerol amb Piqué ni Matías Prats amb Puigdemont. Era Ramon Madaula a la foguera. La setmana que ve acaba la sèrie i al setembre la veurem en català a TV3.

LCM C.7 201 © Javier de Agustín

Antena 3

Hores d'ara, qui és a la foguera no és el poble, sinó qui enviava el poble a cremar-lo viu: la monarquia.