L'univers 'Sálvame' s'esvaeix cada dia, i així el record de la seva constel·lació d'estrelles, supernoves o astres menors. Fa uns dies ens sorpreníem, per exemple, amb l'actualitat al voltant de Rafa Mora, tertulià musculat, bocamoll i polèmic. Ha fet molta pasta de plató i plató i de bolo en bolo, però la porta de la televisió se li ha tancat. Ningú el vol en els seus programes, com sí que ha passat amb altres companys. Per això, i perquè també ha desistit d'acabar la carrera de periodisme, s'està buscant la vida als seus 40 anys en altres terrenys: un de molt apropiat per al seu estil. Policia local. Sorprèn, però, que no sigui al seu Sagunt natal, que el "tete" mai no es treia de la boca. S'estima més Alcobendas, on viu amb la seva parella i està canviant el seu aspecte físic: de ciclat i depilat a home molt més mainstream

Un altre personatge que ja no trobem per la "pantalla amiga" és la protagonista  d'aquest article. No és, ni de bon tros, de l'estil de Mora. Té molts més anys, molta més prudència a l'hora d'expressar-se i un perfil molt més anodí. Ara, que s'ha inflat a comptar bitllets durant anys i panys, també. Un cop de sort la va fer encaixar a la productora 'La Fábrica de la Tele' i als seus productes massius, el 'Sálvame' i sobretot el 'Deluxe'. Parlem de Conchita, la poligrafista. La del detector de mentides. Quin negoci i quantes hores de televisió s'han fet gràcies als cables i gràfiques de l'aragonesa. "Dice la verdad", la seva frase preferida. Impossible oblidar-la.

Rafa Mora Instagram
Rafa Mora / Instagram
conchita lopez deluxe Telecinco
Conchita Pérez, Deluxe / Telecinco

Conchita Pérez té, atenció, 72 anys. Ningú ho diria. Al marge que sempre l'hem vista estupenda, bronzejada i tan contenta (dins de la seva contenció habitual, clar), el detall de l'edat vol dir que ha estat facturant fins fa ben poc. Quan la majoria està retirat, en el millor dels casos, ella continua amb la paradeta oberta. El que cobrava a la tele era una font d'ingressos màgica que de cop i volta s'ha aturat. I conseqüentment, el seu negoci privat, a gairebé 500€ la sessió. Actualment, i com llegim en una entrevista a 'La Razón', el preu va baixant, estem en els 375. Tampoc sembla necessitar-ho, però, n'haurà fet un bon coixí. Ara la vida té un altre ritme i gust de nostàlgia. La tele és història per a ella.

conchita poligrafo gtres
La Conchita, la del polígraf / GTRES

La cancel·lació, confessa, va ser traumàtica: "Eso terminó y continué con mi vida, con mis casos particulares, pero lo pasé mal. Pasan los días y ya no te vienen a buscar, te dejas de juntar con las mismas personas todas las semanas". Potser amb algunes d'elles, però, s'estima més deixar que corri l'aire. Per exemple, Antonio Tejado. Va tractar el nebot empresonat de María del Monte, i les sensacions no són bones. L'ha ensorrat: "Lo triste es que a nadie le ha sorprendido ni le ha extrañado, ni a su tía. Siempre se ha sabido cómo era". La Conchita en parla poc, però quan ho fa, has begut oli. S'ha empassat la màquina de la veritat de tant fer-la servir.

Conchita Pérez GTRES
Conchita Pérez / GTRES
Tejado GTRES
Antonio Tejado / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!