Després de diverses col·laboracions amb artistes de renom, la violinista Coloma Bertran treu disc en solitari. Un primer àlbum amb traces del món del jazz, la música clàssica i les cançons populars que són testimoni dels seus més de deu anys de carrera artística. La casualitat ha volgut a més que la publicació d’aquest treball, que veurà la llum aquest dimarts dia 7 d’abril i que ha titulat Nocturns i diamants, arribés en ple confinament pel coronavirus, amb el públic tancat a casa. Així que, pels fans de l’artista, quina podria ser una manera millor de passar la quarantena si no és escoltant-la a ella?

Coloma Bertran Toni Huescar

Toni Huéscar

Músics de llarga trajectòria com Sanjosex, Gemma Humet, Arnau Tordera o la cantant osonenca Ju han prestat el seu talent per a l’elaboració d’aquest disc. Tretze cançons que veuran la llum aquest dimecres però de les quals EN Blau us pot oferir un petit tast: el videoclip de Si..., el tema amb lletra de l’escriptor Víctor Sunyol que Coloma Bertran i Ju interpreten plegades. Així és com sona:

La situació de crisi sanitària ha obligat a endarrerir la distribució i venda física del disc, que a partir de dimecres sí que estarà disponible a les plataformes digitals.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat