Clara Chía ha passat de la nit al dia de ser una persona completament anònima a la dona més coneguda del món. La jove va començar una relació amb Gerard Piqué. El va conèixer al local de copes de la zona alta de Barcelona on ella treballava com a cambrera per treure's uns diners extres per als seus estudis. És amiga de la xicota del millor amic del futbolista, Riqui Puig, i així va començar tot. La catalana sabia perfectament que el de Barcelona estava amb Shakira i tenia dos fills en comú, Milan i Sasha. No el va preocupar massa.

Piqué i Clara Chía van començar a veure's a l'esquena de Shakira. Durant els primers dies el català no va dir res a la colombiana, però els dos sabien perfectament que la seva relació no passava per un bon moment, tal com l'artista ha comptat en les seves cançons. Parla de monotonia. Podria ser una infidelitat més de les quals l'acusa Jordi Martín, però no. L'empresari s'havia enamorat.

Clara Chía amb Piqué
Clara Chía amb Piqué

Les trucades de Shakira per tornar amb Piqué

Shakira detalla en les seves cançons que Piqué va intentar tornar amb ella, però que ella no estava disposada a donar-li una altra oportunitat, molt menys després de conèixer que li havia estat infidel. Tanmateix, la història no és realment així. La colombià no entenia com el pare dels seus fills havia fet les maletes i havia marxat al seu pis de solter al carrer Muntaner de Barcelona. La de Barranquilla es va quedar trencada en llàgrimes. Estava enamorada. Li va pregar en diverses ocasions donar-se una segona oportunitat. Fins i tot li va recomanar anar a teràpia de parella per solucionar els seus problemes, però Piqué es va negar.

Clara Chía i Piqué barcelona
Clara Chía i Piqué barcelona

Shakira va trucar a Piqué fins i tot en quatre ocasions i finalment, per la insistència i mantenir la unitat familiar, el català va donar una segona oportunitat a la seva relació amb la mare dels seus fills, però allò estava completament trencat. L'esportista s'havia enamorat de Clara Chía. Per això van trencar una vegada més i va apostar per aquest nou amor. Una jugada que li ha sortit rodona perquè ja han celebrat el seu primer any com a parella.

En tots aquests mesos molts mitjans de comunicació han anat rere la pista de Clara Chía. La jove ha rebut nombroses propostes, però les ha denegat totes. Ara per ara no pensa concedir cap tipus d'entrevista. Aquest és el gran avantatge de Shakira, ella sap perfectament que la catalana no pensa trencar el seu silenci per atacar-la. Així que es manté callada. Rebutja totes les ofertes de milions d'euros.