"Tiene nombre de persona buena Claramente no es como suena" cantava Shakira un any enrere. La lletra de la sessió 53 de Bizarrap ens va regalar els millors titulars a tots els mitjans de la premsa rosa. Més explícita que a un polígraf de Conchita, Shakira confirmava el que tot ja sabíem: Clara Chía fou amb qui Piqué li hauria ficat les banyes. Molt fort. La nova parella del crack del Barça es mantenia en anonimat fins a l'últim dels dies que esclatava la bomba, però, encara que hagi passat un any de tot l'enrenou, hem vist a la parella quatre vegades contades i en tan sols dos selfies a Instagram. Continua sent un misteri, i la xarxa en vol saber més. 

Lluny de destapar el perfil de les xarxes de Clara Chía, la xarxa ha encetat una nova polèmica per la parella. Feia temps que les portades del cor ja no parlaven de tots dos, però una imatge viral a la xarxa ha fet saltar totes les alarmes: Està embarassada Clara Chía? Hi ha usuaris que ho han volgut demostrar amb un carrusel de fotos sobre la jove. Atents.

A Twitter o 'X', aviat es popularitzen fotografies i rumors de tota mena, inclús bogeries. Fa un temps, algunes ineptes asseguraven que Clara Chía era una noia transsexual. Una afirmació sense cap ni potes que la majoria es treia de la màniga amb l'ambició d'escampar-ho sense raó. Però entre les bajanades d'alguns internautes, el que sí que s'ha viralitzat en els últims dies són unes fotografies de la jove amb una mica més de panxa, simulant que estava embarassada. És més, inclús hi ha una imatge amb el nadó en braços. Si analitzem bé les fotografies veiem que es tracta d'un muntatge.

Muntatge Clara Chía /  Twitter
Muntatge Clara Chía / Twitter

 

Muntatge Clara Chía i Piqué  / Twitter
Muntatge Clara Chía i Piqué / Twitter

 

Gerard Piqué Clara Chía boda Marc / Instagram
Foto original de Gerard Piqué i Clara Chía a la boda de Marc Piqué / Instagram

El fet que no coneixem massa a Clara Chía fa que cada imatge o simulació sigui molt més creïble. En una de les primeres imatges, la noia que marca panxeta amb la camiseta negra i unes ulleres de sol, es un muntatge amb el color de cabell, però realment es tracta d'una imatge de l'actriu Emily Ratajkowski. Seguidament, a la fotografia del vestit vermell, podem veure que es tracta d'un efecte, ja que la imatge original és la parella assistint a la boda del germà de Gerard Piqué el passat 23 de juny. Un altre fail total. 

Muntatge Clara Chía / Twitter
Muntatge Clara Chía / Twitter

 

Però la fotografia que ha fet posar la pell de gallina és quan hem vist a Clara Chía a la llitera d'un hospital amb un nadó en braços, un muntatge que ha escandalitzat a tothom. Clarament, es tractava de Photoshop, ja que els usuaris han enxampat la imatge original: es tracta d'una fotografia de Chiara Ferragni quan va donar a llum a la seva última filla, Vittoria. A més, es pot notar a la perfecció que el rostre de la noia, és el de la famosa primera publicació que va publicar Gerard Piqué. 

Una fake news en tota regla, que, segons molts usuaris haurien encetat els clubs de fans de Shakira, els quals encara estan ressentits per la famosa traïció del futbolista. Qui li hauria de dir a Gerard Piqué que el ball del Waka Waka del 2010, s'acabaria convertint, vint anys després, en el seu pitjor malson. El pròxim 22 de març Shakira estrena "Las Mujeres ya no lloran" la cirereta del pastís a tota la discografia dedicava a la ruptura. Piqué no es desfarà d'ella ni amb aigua i sabó.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!