Gir radical de 180 graus. Això és el que ha donat la vida de Gerard Piqué en els últims mesos. Pocs pensaven fa un any que 365 dies després Piqué ja no estaria amb Shakira, tindria una nova relació i tampoc no seria jugador del FC Barcelona.

Val a dir que aleshores ja circulaven alguns rumors de crisi en la parella. I el cert és que fa un any per aquestes dates Piqué estava a punt d'abandonar la casa que compartia amb Shakira en el que va acabar sent el primer pas cap a la separació.

La separació entre Piqué i Shakira va començar a forjar-se fa un any

Al final aquesta va ser confirmada per ambdós al juny, uns mesos després que la relació comencés a fer aigües. I a partir d'allà la història és coneguda per tots. Gerard comença a deixar-se veure amb Clara Chía, el seu nou amor, mentre es posa en marxa el litigi amb Shakira per decidir que fan amb la casa que tenen en comú a Esplugues del Llobregat i amb la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha.

Un serial el desenllaç del qual no s'ha produït del tot. Al final Piqué va acceptar que Shakira es fes càrrec dels petits i se'ls emportés a Miami. I les seves intencions passaven per fer-ho després de les passades festes nadalenques.

Tanmateix, l'empitjorament de la salut del pare de Shakira l'ha retingut a Barcelona. La cantant colombiana es va plantejar fins i tot contractar un avió medicalitzat, però els metges van recomanar no realitzar viatges transatlàntics. Ara Shakira roman a Barcelona en espera de poder anar-se'n el pròxim estiu, quan Milan i Sasha acabin el curs escolar.

Clara Chía no té en gaire bona consideració Xavi Hernández

Mentrestant, Piqué fa la seva vida al costat de Clara Chía. La jove catalana ha entrat molt bé en la família de Gerard. Mentre que l'exfutbolista també s'ha guanyat la confiança dels seus nous sogres. Expliquen que s'hi avé. I que malgrat que al principi els pares d'ella no els va fer gaire gràcia arran de la diferència d'edat i que ell era una persona coneguda, aviat van detectar la química entre ells i van comprovar que Gerard és una persona molt més natural del que sembla.

Gerard Piqué i Clara Chía @3gerardpique
Gerard Piqué i Clara Chía / @3gerardpique

Potser ha ajudat el fet que fins i tot no fa gaire Piqué defensava els colors del Barça, equip del qual Lluis Chía i Marga Martí, pares de Clara, són molt fanàtics. No obstant això, a casa dels Chía no tenen en gaire bona consideració Xavi Hernández. Sobretot la parella de Piqué, que segons ens expliquen no parla gaire bé del míster. El motiu tindria a veure que ha estat amb Xavi al capdavant quan Piqué ha decidit penjar les botes després de passar-se els últims mesos a la banqueta i que arran d'això, la relació entre els que fa poc més de set anys compartia vestidor com a jugador no ha acabat gens bé.