Segons asseguren les Mamarazzi, Gerard Piqué i Clara Chía ja viuen junts. El cert és que en els últims mesos s'han publicat moltes informacions sobre que la parella ja compartia domicili diàriament des de fa temps. Però asseguren les Mamarazzi que aquest pas l'han donat recentment.

Fins fa poc, Clara i Gerard compartien temps a l'oficina, temps amb els seus amics i alguns caps de setmana. Però cadascú vivia pel seu cantó. Fins ara, quan han decidit que no en tenien prou amb el temps que passaven junts. Chía i Piqué han decidit fer un pas endavant en la seva relació i consolidar-la.

Vessen informacions falses sobre Gerard Piqué i Clara Chía

Però el que visquessin junts no són les úniques informacions falses que han sortit a la llum en els últims dies. Per exemple, segons han explicat diversos mitjans, Clara ha patit en els últims dies un atac d'ansietat pel qual va arribar a haver de ser hospitalitzada arran de la publicació de l'últim tema musical de Shakira i la pressió mediàtica a què ha estat sotmesa. A més, tampoc no li haurien agradat les reaccions de Piqué com quan va anunciar l'acord amb Casio per a la Kings League o quan va aparèixer conduint un Twingo.

Enganxada condueix Twingo Twitter
Piqué condueix un Twingo / Twitter

És possible que a Clara no li van agradar del tot les actituds de la seva parella, però no és cert que tingués un atac d'ansietat i acabés a l'hospital. Al contrari. Estaria portant molt bé l'assumpte. I no només això. Tindria llista la seva revenja contra la cantant colombiana.

Clara Chía posa en marxa la pitjor revenja contra Shakira

Una revenja que no tindria a veure amb atacs personals com sí que ha fet Shakira, sinó amb la seva actitud. Perquè no hi ha millor menyspreu que la ignorància. I no hi ha millor arma que la indiferència. I en això es basa la resposta de Clara. Perquè la pitjor revenja és demostrar que les coses entre ella i Piqué, així com la seva vida personal, estan millor que mai.

La jove catalana està deixant clar a la cantant que ni ella ni ningú no podrà amb la seva relació amb Piqué. I no només això. També que la situació l'està convertint en una dona apoderada. I tot això mentre està fent els seus primers passos com a influencer, cedint la seva imatge per a una perruqueria de la zona alta de Barcelona. És a dir: la pitjor revenja.