Encara que de cara a la galeria Gerard Piqué es mostri molt sencer després de la ruptura amb Shakira, el cert és que l'exjugador del FC Barcelona no travessa una situació fàcil. I més que se li pot complicar en els pròxims mesos/anys. La influència de Shakira és molt potent i la seva ombra molt allargada.

Piqué es troba actualment bregant amb les persecucions dels paparazzis. I no només l'exfutbolista. També la seva parella actual, Clara Chía, a la qual molts periodistes persegueixen dia i nit. Però el que té amb aquests perseguidors/assetjadors pot ser el menor dels problemes a curt, mitjà i llarg termini.

Problemes per a Piqué al sector empresarial

A Piqué no li van massa bé els negocis empresarials que manté amb la seva empresa. La situació financera de Kosmos Holding no és gens bona. De fet, tal com assenyala Crònica Global, Piqué estaria pensant a presentar un concurs de creditors per pal·liar el cop que li ha generat la ruptura del contracte amb la Federació Internacional de Tennis (ITF) per la Copa Davis.

Piqué i Shakira EFE
Piqué i Shakira / EFE

Segons recull el mitjà esmentat, l'empresa de Piqué rebrà una demanda per part de l'IFT pel fracàs de l'acord que tenia amb Kosmos per als pròxim 25 anys, que al final ha durat només tres. Un cop que arriba gairebé dos anys després que ja fracassés un altre dels seus negocis. El 2021 Piqué ja va haver de liquidar la seva primera empresa, Kerad Games, una empresa dedicada al món dels videojocs els projectes dels quals no van arribar a bon port.

Presumia Gerard Piqué en el programa 'La Resistencia' de David Broncano de tenir un patrimoni superior al pressupost del RCD Espanyol. I segurament el seu poder adquisitiu és molt alt.

Shakira té la paella pel mànec

Però ho és molt més el de Shakira. I també la seva influència en tot el món. Té molts contactes de poder capaços de moure molts fils. I la cantant només ha d'aixecar el telèfon per continuar tancant portes al seu ex i pare dels seus fills, Milan i Sasha.

De fet, el final del contracte amb l'ITF va arribar just després de la ruptura entre ambdós. I no són poques les veus que asseguren que no és casualitat. Del que no hi ha dubte és que Shakira ja ha demostrat que és una dona amb caràcter. I no són pocs que li tenen ganes a Gerard després de l'ocorregut amb la cantant colombiana. Pot ser que a la de Barranquilla ni tan sols li faci falta aixecar aquest telèfon.