Cómor? Un esglai ha recorregut el país després de saber que l'home més hilarant d'Espanya ha hagut de ser rescatat pels bombers i hospitalitzat. Chiquito de la Calzada va caure a casa seva a Màlaga, on viu sol des que va quedar vidu fa 5 anys, i ja no va poder aixecar-se del terra. Els familiars, després d'hores sense saber res d'ell, van cridar els bombers que van haver d'entrar al pis a través del balcó ajudats d'una grua. Chiquito tenia la clau del pany tancada des de dins del seu domicili. L'humorista estava conscient però sense poder-se moure als seus 85 anys. Ha dormit a l'hospital i el pronòstic no és greu, per alleugeriment dels seus milions de fans.

chiquito de la calzada  GTRES GTRES

Gregorio Esteban Sánchez Fernández, el seu autèntic nom,  ha aconseguit ser trending topic per a desgràcia seva.  En la seva època d'esplendor no existia twitter, quan el veien milions de persones pel seu estil d'explicar acudits peculiaríssim, en què tenia més importància la performance que el contingut. Va fer-se famós al programa Genio y figura d'Antena 3 conduït pel mag Pepe Carrol i després per Bertín Osborne. Allà va coincidir amb una altra humorista debutant a la tele: Paz Padilla. Anys després va triomfar al cinema al costat de Bigote Arrocet, parella de Maria Teresa Campos, amb pel·lícules com Aquí llega Condemor o Brácula. Per entendre el fenomen, res millor que sentir-li un acudit:

Va arribar a denunciar Florentino Fernández per imitar-lo. El jutge va fer-li llegir les seves frases més conegudes per admetre que efectivament les havia manllevat. Llegides enlloc d'escoltades encara semblen més absurdes: fistro pecador, no puedor, cobarde, al ataquer, meretérita, jarl o hasta luego Lucas. Li desitgem una recuperació ràpida recordant-li allò de "¡Ten cuidadín no te hagas pupita en el fistro duodenal!"