Mi casa es la tuya (Telecinco) ha tornat per la porta gran. Amb un 18,5% d’audiència i 2.663.000 espectadors va liderar la nit del dimecres, un dia no habitual pel programa de Bertín Osborne, que va cedir el dimarts per l’estrena – poc exitosa – de Gran Hermano Revolution.

La culpable d’aquestes bones dades és Paz Padilla. La carismàtica presentadora i actriu és sinònim d’èxit. Malgrat el contingut de l’entrevista va ser relaxat, amable i evitant tot tipus de polèmiques – com la gran majoria d’entregues del programa –, la conductora de Sálvame va amenitzar la vetllada amb sentit de l’humor i curioses anècdotes.

“Darrere de la careta d’humorista, hi ha Mari Paz, i procuro protegir-me. Per això no dono entrevistes per parlar de la meva vida privada des de fa 20 anys”, explicava Padilla. Conscient que no seria una entrevista punyent, es va deixar anar en una conversa pràcticament a les fosques a causa d’un problema elèctric de la casa.

Les anècdotes que més va cridar l’atenció del públic van ser les de la infància de l’humorista. Padilla va explicar que quan era una nena va cremar casa seva i que va tardar 10 anys en reconèixer l’autoria dels fets. “Un dia vaig agafar el matalàs i li vaig prendre foc per veure què passava. Al final les coses no van sortir com vaig planejar i es va estendre per tota la casa. La meva mare estava embarassada i es va posar de part de l’ensurt”, explica.

Durant l’entrevista es van tractar diversos temes: la seva boda a la Índia, el primer càsting a televisió, i la seva experiència com a presentadora de Sálvame. “Pateixo molt a Sálvame. Moltíssim”, confessava Padilla. No obstant això, reconeix que el programa li ha donat moltes taules i que ara “ja no li té por a res”. 

Bertín Osborne va acabar l'entrevista dient que era una de les més divertides que havia fet mai.