Patinada terrible i lamentable del programa 'Socialité' de Telecinco. L'espai presentat per la catalana Núria Marín ens va deixar de pedra dissabte, quan destapaven l'episodi esfereïdor que s'havia viscut a Madrid, l'endemà de la final d'Eurovisió a Torí. Chanel Terrero va actuar a l'escenari de la Plaza Mayor de la capital d'Espanya que amenitzava les festes de San Isidro. Arribava amb la tercera posició del concurs a la butxaca, amb una conjuntivitis de cavall del fart de plorar que se'n va fer i amb l'aura de gran estrella que s'havia guanyat per mèrits indiscutibles sobre l'escenari eurovisiu. Els fans queien rendits als seus peus. La tarda era perfecta. Però va estar a punt d'acabar en desastre total.

Segons l'espai de 'La Fábrica de la Tele', un home "con muy mala pinta" havia accedit a la zona d'artistes sense consentiment, portant una desagradable i perillosa sorpresa: una pistola. Atribuïen al també cantant Nacho Campillo, un altre dels artistes que participaven a les actuacions, un relat esgarrifós: la policia va haver d'intervenir per reduir aquest individu, al que evidentment van requisar l'arma. La narració del programa oferia d'altres detalls alarmants, com que l'home havia entrat al camerino de la cubano-catalana, i que allà la volia esperar amb el seu arma a punt. Sortosament, però, tot hauria passat mentre Chanel repetia l'actuació de 'SloMo', i l'actuació policial va evitar que se n'adonés de res. Dos dies després, però, la història ha girat 180 graus. 

Chanel actuación San Isidro policia Telecinco
'Socialité' fent el relat d'un suposat intent d'agressió d'un home armat contra Chanel / Telecinco

El primer en desmentir aquesta historia ha estat ‘Corazón’, de TVE. La cadena pública monitoritza tot el que fa la Chanel des que va ser l'escollida per participar al festival. També els seus compromisos posteriors a la cita, com el de Madrid. Desmunten la primera mentida: Terrero no tenia cap camerino al concert organitzat per 'Los 40'. Si no hi havia camerino, com va entrar algú armat per fer-li mal? Ah, misteris de la ciència. El que sí és cert, però, és que la policia va interceptar un subjecte sospitós a les bambolines de l'escenari. Un home amb un "extraño comportamiento". Quan el van voler identificar s'hi va negar, i va ser escorcollat. Tanmateix no hi havia cap pistola ni artefacte que pogués ser un perill per als allà presents. Segona mentida i a la lona. K.O.

Chanel actuación San Isidro GTRES
Chanel durant l'actuació a Madrid / GTRES

La pròpia Chanel ha volgut dir la seva sobre el comportament de Telecinco i la seva imaginació. És contundent: "No inventéis noticias, y menos si son de tal gravedad. Preocupáis a mi familia y amigos. Estoy bien, no ha pasado nada". Res de res. Telecinco venent fum: un de molt tòxic i perillós, i que podria provocar un efecte crida per a possibles agressors en potència. Aclarit aquest episodi, demostra amb una foto que sí, que es troba perfectament. Tant que està gaudint d'unes merescudes vacances de palmeres, postes de sol i molt bon aspecte. "Toi perfe", escriu.

Chanel desmiente agresión Instagram
Chanel desmenteix l'agressió i la informació de 'Socialité' / @chanelterrero
Chanel descansando Instagram
Així de tranquil·la està la Chanel ara mateix / @chanelterrero

La llegenda de 'Socialité' continua. Sap greu per la Núria, però que s'ho facin mirar. No tot s'hi val.