Tamara Falcó i Íñigo Onieva es casen en 24 hores i la família de la marquesa no faltarà a la cita. Bé, amb alguna excepció: el seu germà més famós, Enrique Iglesias, ha baixat del carro i tito Julio tampoc hi serà. Pel que fa al primer, fa l'efecte que no li fa il·lusió l'enllaç amb el madrileny. De fet, l'empresa de l'Enrique va decidir acomiadar el relacions públiques dels seus restaurants fa poques setmanes. L'animadversió no sorprèn, les veus crítiques dins del clan contra l'Íñigo han estat constants. Julio José, l'altre germà Iglesias Preysler, el va ensorrar en saber-se la primera infidelitat a la Tamara. Amb el temps ha acabat perdonant-lo, però no sabem què pensarà de la policia nacional del lavabo que ha buidat el pap sobre el Don Juan Onieva. Un testimoni que potser ha arribat massa tard, ja tenia els bitllets, el vestit i l'hotel, i ja és a Madrid. Si li ha de dir alguna cosa, ho farà a la finca El Rincón. I no serà ni bonica ni amistosa. 

Sigui com sigui, el degoteig de parents VIPS de la Falcó ens deixa una altra imatge ressenyable. Després de molt de temps sense veure-la a Espanya, Chábeli Iglesias passeja pels carrers de Madrid i es prepara per, d'aquí a unes hores, celebrar la pre-boda a l'hotel Ritz, l'endemà l'enllaç a la finca el Rincón i el diumenge també a l'hotel amb un dinar de comiat. Chábeli és la primogènita d'en Julio i Isabel, i la nena més famosa d'Espanya des del dia que va néixer, l'1 d'agost de 1971. Era una estrella, de fet la Tamara dels nostres dies no és més que la Chábeli 2.0. Això sí, amb una vida més complicada: segrestos, exili, guardaespatlles, un accident de trànsit gairebé mortal i un matrimoni fracassat amb Ricardito Bofill. Fa anys que viu a Miami, desapareguda del mapa mediàtic per voluntat pròpia. De tant en tant el cuc del coure torna i ensenya la poteta, això sí.

Tamara Falcó y Chábeli Instagram
Tamara Falcó i Chábeli / Instagram

Chábeli i la seva família reapareixen a Madrid

Aquesta portada de la revista ¡Hola! és d'octubre de 2020, i va servir per presentar al món a les 2 criatures i el marit, Christian Altaba. Bé, criatures: només la petita, Sofía, de 8 anys, perquè el gran, que es diu Alejandro, acabava de fer-ne 18. Álex va deixar anar un titular que era pura mel: "Quiero ser abogado, como el abuelo Julio". O el iaio Altaba també és diu Julio i ha estat advocat, o no sabem de qui en parla: Julio Iglesias mai no va acabar la carrera de Dret. No té ni el títol ni ha exercit mai com a tal. En fi. Ara que han passat tres anys des d'aquella aparició, el tenim a Madrid carretejant maletes a l'aeroport. També hem vist l'espòs a Barajas amb un somriure inesborrable, poques paraules i una semblança impressionant a un altre convidat de l'enllaç: el xef i jurat de Masterchef Pepe Rodríguez.

Portada Hola! fills Chábeli Iglesias
Chábeli, marit i fills el 2020 / Hola!
Alejandro Altaba Madrid hijo Chábeli Hola
Alejandro Altaba a Madrid, 2023 / Hola!
Christian Altaba Hola
Christian Altaba a Madrid, 2023 / Hola!

Així és la germana gran de Tamara Falcó, la nena més famosa de la seva època

I de Chábeli? Doncs l'hem vista sobretot d'esquenes, acompanyada per la representant de famosos Susana Uribarri, entrant en un edifici de la capital d'Espanya. Ha d'aprofitar el temps al màxim amb compres d'última hora i detallets diversos, perquè se li casa la germaneta Tami. Tenen molt bona relació, tot i que sigui a distància i esporàdica. L'aparició de la María Isabel és fugaç però interessant alhora: així és ella en la vida real, no després de la sobredosi de retoc fotogràfic de la seva revista de capçalera.  

Chábeli y Susana Uribarri Hola
Chábeli a Madrid, 2023 / Hola!

L'aquelarre Iglesias-Preysler-Falcó-Boyer, a punt de rebentar.