La fornada de 'triunfitos' de 2017 és la més mediàtica de totes, amb permís de la primera edició, és clar. Aquell any vam veure néixer figures molt importants com Aitana Ocaña, Amaia Romero, Alfred García o Ana Guerra. La que més ha triomfat, sense discussió possible, és la de Sant Climent de Llobregat, consagrada com a una estrella internacional i premiada amb guardons tan significatius com el Premi Ondas d'aquest 2021. El pas d'Aitana pel talent show sempre serà recordat per dues coses: per demostrar unes aptituds musicals de primera categoria i per haver protagonitzat una ruptura sentimental i un idil·li que va folrar moltes carpetes. El resum? "Adeu Vicente, hola Luis". Aquest Luis és el nom de pila de Cepeda, el cantant gallec que va quedar estabornit amb la catalana. El romanç, però, no va acabar bé.

Les anades i tornades en la vida amorosa d'en Luis són un dels passatemps favorits del públic i el fandom d''OT'. De fet se li ha relacionat amb tota mena de dones i perfils: des de Sofía Suescún a Susana Molina, de 'La Isla de las Tentaciones', passant per influencers, periodistes, etcètera. Algunes d'aquestes parelles només han existit en un món imaginari, però una cosa queda clara: Cepeda, als seus 32 anys, busca nòvia. O se les troba. El cas és que el seu cor té una activitat esgotadora.

aitana i cepeda  tve

Aitana Ocaña i Luis Cepeda a 'Operación Triunfo' 2017 / RTVE.es

Sembla, però, que la cerca ha acabat, ni que sigui per un temps. Cepeda té xicota. Catalana i molt jove, més concretament. És la influencer de 19 anys Andrea Dalmau Valls, una nova estrella del món virtual amb una legió de seguidors al darrera de pànic: 213.000. No està gens malament per a la seva edat. L'Andrea fa les delícies dels seus incondicionals amb el seu catàleg de fotografies en biquini, una categoria en la que és una experta, així com lluint d'altres modelets de moda de marques caríssimes. Al marge d'això, Dalmau va sortir a la premsa per un motiu gens elogiós: participar a festes il·legals de famosos i VIPS durant la pandèmia i el confinament. Un episodi que segurament voldria esborrar de la seva curta biografia. 

Ara bé, aquest exemplar de memòries pot incloure la seva relació amb el cantant d'Ourense​, que aquest 2021 ha presentat un tema nou que es diu 'Fortuna'. Sembla que sí, que la sort li somriu, si més no en l'amor. Per això ha fet una mena de presentació en societat de la seva companya, a la gal·la dels premis de la Cadena Dial a Tenerife. Es va presentar a l'esdeveniment de la mà de l'Andrea, malgrat que no van fotografiar-se junts al photocall. Llàstima. Estaria bé poder veure en primera persona quin tipus de parella formen, ni que sigui per tafanejar, que és el que més ens agrada.

Luis Cepeda Premios Cadena Dial GTRES

Luis Cepeda als Premis Cadena Dial / GTRES

Si hi ha amor, hi ha alegria. Per tant, des d'aquí, sort i encerts en aquesta aventura. Que duri.