La polèmica tertuliana de Telecinco, la veneçolana Oriana Marzoli, està en boca de tothom. La jove, operadíssima de cara i cos, està fent cas omís a la pandèmia mundial del coronavirus i es diverteix cada nit amb els seus amics. Unes festes il·legals de les que van parlar a Sálvame i de les quals ara s'han filtrat uns delicats vídeos. Les imatges són impactants, tant com els seus enormes i inflats llavis. Fort el tema.

Jorge Moreno, reporter del programa Socialité, ha estat l'encarregat de compartir en el seu compte de Twitter un vídeo on Oriana Marzoli, cantant, molt esbojarrada i exaltant la vida, l'amor i l'amistat fruit de l'aigua amb misteri, balla com si no hi hagués un demà amb diversos amics seus. Una festa, sense mascareta, distància, ni res, que va tenir lloc dimecres 9 de desembre a la nit en un restaurant de Madrid ubicat al carrer Fortuny. Un descontrol del que Oriana Marzoli no ha presumit a les seves xarxes. ¿Per què?

Una polèmica actitud que podria costar-li el seu lloc de treball a Telecinco, com a comentarista de realities. I és que Oriana Marzoli, malgrat tot, continua anant a la cadena de Fuencarral, posant en risc la salut de les persones que treballen allà. Recordem que a Marta López, de Sálvame, per fer el mateix, la van enviar al carrer diversos dies. Té Oriana Marzoli els dies comptats en l'empresa de Paolo Vasile? L'audiència se n'alegraria. I els timpans de molts, també.