Luis Cepeda és una mala influència. No ho diu EN Blau, ho diu una mestra de l’Argentina que ha esdevingut viral per una anècdota que fa referència al cantant gallec d’Operación Triunfo.

cepeda ganyota gtres

GTRES

L’artista d’Ourense surt d’una i es fica en una altra. Després d’esbroncades interminables amb els ‘haters’ (fins i tot amb la mare de la cantant Chenoa) ara s’ha vist protagonitzant un embolic per la lletra d’una de les seves cançons. Els pares de l’Olivia, una nena argentina, han rebut una nota surrealista de la tutora de la petita. El motiu? A l’escola estan preocupats perquè la petita canta, una vegada i una altra, un tema d’en Cepeda. No és una broma. El text diu això: “Papis: notamos que Oli canta mucho una canción que por momentos creemos que dice ‘te quiero disparar’, justamente es la parte que más le pone énfasis, pedimos que presten atención a qué canciones escuchan en casa y qué mensajes le dejan a los chicos”.

El cantant no ha trigat a respondre la professora i li ha deixat ben clara una cosa: “Ojalá se pare a escuchar la canción entera”. ‘Te quiero disparar’, es titula (és precisament la frase que la nena no para de repetir). Potser en Cepeda té raó i el millor hauria estat que la mestra de la petita Olivia hagués continuat escoltant, perquè sembla que tot plegat és un malentès. La lletra continua així: “Te quiero disparar, toodos los besos que no pude darte. Te quiero disparar, cada caricia que no pude hacerte”.

A la mare de la nena li ha fet tanta il·lusió la resposta del seu ídol que no se n’ha pogut estar i ha publicat el vídeo adorable de la petita Olivia cantant la cançó d’en Cepeda, que sona així:

Llenguatge bel·licós per una cançó d’amor. Què podia sortir malament? Al final serà veritat que en Cepeda és un incomprès.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat