Potser mai no serà una gran estrella de la música. Potser és conscient de que forma part d'un món en el que la seva fama serà efímera. Potser les seves cançons passin a l'oblit més ràpid del que tot pensem. Però una cosa sí que li hem de reconèixer a Luis Cepeda: Que l'extriunfito és un geni generant controvèrsia i fent amics. El gallec els col·lecciona setmana rere setmana, i els tenim de tots colors. S'ha barallat amb Tinet Rubira, capo de Gestmusic, però també amb hordes de fans que el tenen en el punt de mira per determinats comportaments. I ara podem afegir una nova categoria, la de familiars d'estrelles de la música i excompanyes de talent show: La mare de Chenoa, Patricia Falomir, a qui ha retratat (subtilment?) en el seu últim tema, Desahogo: "De hecho, hace un rato, he visto a la madre de uno de ‘OT’ llamarme niñato»

La nova cançó repassa a ritme de rap (algú li ha fet pensar que ho fa bé, però potser anaven errats) els episodis pels quals el jove artista se sent assetjat: La seva relació i ruptura amb la catalana Aitana ("una niña de 18 años"), les mofes sobre la seva possible alopècia ("Cepeda Calvo"), i el tracte que de tant en tant ha ofert als seus fans i que ha aixecat polseguera. Incidents que la xarxa ha condemnat, com un vídeo en el que agafa i llegeix la carta d'una fan davant d'una gentada mentre la noia somicava que s'atures, avergonyida.

Mobil nena Cepeda

Cepeda Aitana @cepeda

@cepeda

La tempesta va ser colossal, i tot i que la mateixa fan el va defensar pública i aferrissadament, la mare de Chenoa, superactiva a Twitter, el va dir "niñato" en una piulada que va retira més tard, al igual que d'altres judicis sobre la relació de Cepeda amb els fans. Volia apagar el foc, però ja era massa tard, pel que s'ha vist (o escoltat) després.

Comentari mare chenoa twitter

Patricia Falomir Chenoa @chenoa

 @chenoa

El d'OT 2017 ja tenia la venjança preparada. I de les que no s'esborren, com un senzill tuit. Aquesta sonarà tantes vegades com el fandom del gallec reprodueixi o canti la cançó. No està gens malament com a revenja. Un mal de cap per a Chenoa, que vivia tranqui-la i enamorada fins fa poquet...