D’ençà que va acabar Operación Triunfo, Luis Cepeda és de lluny el concursant que més polèmiques ha generat. Cantar, no massa. Però almenys que parlin d’ell, deu pensar. Fotos despullat, l’agressió a un fan i el cabreig tremebund amb els que l’ataquen i li diuen que és calb en són només alguns exemples. El to impertinent amb una seguidora aquest cap de setmana, fent-li uns comentaris del tot insolents, és la darrera de les controvèrsies protagonitzades per l’artista gallec.

cepeda gtres

GTRES

A les xarxes socials, un assistent a una firma de discos de Cepeda grava el vídeo de la polèmica. Una fan s’apropa al cantant i ell li diu “no me toques”. La cara de la noia, un poema. Malgrat el mal caràcter del seu ídol, intenta fer-se la foto de rigor al seu costat. Li posa una mà a les espatlles i l’artista d’Ourense hi torna: “Te he dicho que no me toques”.

L’acarnissament contra el cantant pel seu mal geni, brutal a la xarxa:

Cepeda es defensa ara i diu que tot era una broma: “Ese vídeo continúa con un ‘¿te lo has creído? Era broma, ven aquí’. Seré gilipollas, cantaré mal, calvo, subnormal, todo lo que queráis, ¿pero mala persona con la gente que me sigue? En la vida”. La cara de pomes agres, les males maneres cap a una fan... tot plegat és només el sentit de l’humor de l’artista, que atribueix les crítiques a “una campaña de acoso por parte de gente que se dedica exclusivamente a ello”.

cepeda instagram

@cepeda

La noia que va patir el mal caràcter del cantant ofereix la mateixa versió dels fets. I li diu això a la persona que ha publicat el vídeo: “Quiero que sepas que ha sido de broma, después me ha dicho que si me lo había creído y me ha dado un gran abrazo”.

El fans de Cepeda desmunten la campanya contra la seva estrella preferida i publiquen les imatges de la seqüència sencera, on finalment l'artista s'abraça amb la noia:

Tot sigui dit, la broma, de molt mal gust.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat