"Estoy muy bien, muy nervioso, muy ilusionado, por fin ha llegado el día y no me lo puedo creer. Fran y yo no hemos dormido juntos porque nos gusta respetar la tradición. Hay exclusiva, saldrá el lunes, por eso hemos quitado el móvil a todo el mundo, al que le guste bien, y al que no es lo que hay. No os puedo contar de qué color voy vestido pero sí que os cuento que voy a llevar dos estilismos". Són paraules de Kiko Hernández just abans de casar-se amb l'amor de la seva vida, el director musical Fran Antón. El col·laborador més polèmic de Sálvame i presentador ocasional en absència de Jorge Javier Vázquez, s'ha dit el sí, quiero amb la seva parella aquest dissabte a Melilla, una ciutat molt especial per tots dos, i que s'ha col·lapsat aquest dissabte, on han viscut el seu amor molt discretament fins que Hernández va revelar al món que estava enamorat de Fran. I el gran dia ha arribat, perquè Kiko i Fran ja són marit i marit.

Caldrà esperar, doncs, a dilluns, per veure imatges de l'enllaç, a no ser que els convidats vagin penjant alguna foto o vídeo. Serà difícil, i això que hi han anat 356. Però com recordava Kiko, els hi han requisat els mòbils als convidats per no tenir ensurts. Passaven uns minuts del migdia quan la parella s'ha declarat amor etern al Salón Dorado del Ayuntamiento de la Ciudad Autónoma de Melilla, per, tot seguit, anar nuvis i convidats al convite, gran festa celebrada a l'hotel Meliá Puerto, on s'hi estaran fins ben entrada la matinada. Què podem dir? Que la festa, vestits i decoració és com una obra de teatre, segons explica El español. Una festa que no viuran les sonadíssimes absències que hi ha hagut. Noms il·lustres de l'univers Sálvame com els de Jorge Javier Vázquez o Belén Esteban"Que venga quien tenga que venir", deia Kiko. Però han estat baixa notables els seus amics, així com Carmen Borrego i Terelu Campos per raons òbvies, pocs dies després de la mort de la seva mare María Teresa Campos, Gema López, María Patiño o David Valldeperas.

aa
Jorge Javier Vázquez, Kiko Hernández i Belén Esteban / Telecinco

Sí hi eren, en canvi, Marta López ("Es como si se me casara un hijo. No me imaginaba casarlo en Melilla y con un chico"), Kiko Matamoros, Chelo García-Cortés, Laura Fa, Josep Ferré, l'exnòvia de Kiko en època de Gran hermano, Patricia Ledesma, o Lydia Lozano. La chuminera i la periodista Pilar Vidal, per cert, han protagonitzat el moment tens del casament, concretament, en la preboda, quan s'han quedat tancades a l'ascensor de l'hotel. Un moment d'angoixa, com escrivien les dues protagonistes: "Recién llegadas al bodorrio y encerradas en el ascensor", "¿Hola?", "Que se ha apagado todo en el ascensor y estamos aquí", diu Lozano prement botons. Al final, tot ha quedat en un ensurt.

L'ascensor de Lydia Lozano, aturat sense pujar ni baixar. En canvi, el que va cada cop més amunt, i no sembla tenir sostre, és l'amor dels nuvis, ja casats, Kiko Hernández i Fran Antón. Dilluns, més imatges.