La mort de María Teresa Campos ha trasbalsat tot el món de la televisió i la societat espanyoles. Des que s'ha sabut de la trista notícia de la mort de la mítica presentadora, les reaccions han estat massives, per part dels seus amics, dels que van treballar amb ella, dels que la van conèixer i tractar, d'espectadors anònims, de gent del món de la comunicació i fins i tot, del mateix rei emèrit Joan Carles. També n'ha parlat Bigote Arrocet amb Susanna Griso a Espejo público o Ana Rosa Quintana.

ana rosa campos
Ana Rosa Quintana i María Teresa Campos / Telecinco

Aquest dilluns, en una entrevista a El Televisero, explicava que ""María Teresa Campos y yo trabajamos juntas en la radio. Luego hemos coincidido en la tele, pero cuando yo estaba en Telecinco ella estaba en Antena 3 y cuando yo estaba en Antena 3 ella estaba en Telecinco. He pedido una oración para que se recupere y si no para que no sufra. Competíamos por las tardes y también lo hicimos por las mañanas. Es una líder de opinión maravillosa, pero tenía muy mal perder. Lo llevaba fatal. Cogía unos cabreos tremendos". Unes paraules que han indignat el personal, una xarxa que ha considerat que això, ara, no tocava.

Però encara ha sulfurat més el que ha dit en antena Alessandro Lequio. El col·laborador habitual d'Ana Rosa Quintana irrompia al programa presentat per Patricia Pardo per fer un comentari sobre la difunta, encara amb el cos calent, que ha sonat més a llepada a la seva jefa, a fer-li la rosca de manera miserable, que no pas com a missatge de condol per la Campos. "Hay una cosa que tengo que decir y es que la reina de las mañanas ha sido Ana Rosa Quintana que ha liderado 20 años las mañanas. Reina de las mañana, reina de las mañanas ha sido Ana Rosa Quintana. Tanta falsedad no". Pardo, indignada: "Creo que no es el día para estos comentarios, no es el día. Cuando la propia reina de las mañanas le ha dado ese sitio, los bautizos me parecen ridículos y creo que no es el día para hacer se comentario. Que se tome un café, una tila o lo que él considere".

lequio
Alessandro Lequio, sobre María Teresa Campos / Telecinco

La xarxa i els espectadors no han estat tan diplomàtics i han destrossat Lequio pels seus abjectes i inoportuns comentaris: