Al departament de màrqueting i imatge de Ciutadans tenen o un visionari o un temerari. La voluntat del partit taronja d'anar més enllà els duu sovint a passar-se de frenada. De fet, ni el millor publicista del món podria superar el que el seu líder ja fa tot solet: demostrar el que és i com és lluint orgullós una foto seva on se'l veu encès d'odi al seu propi compta de Twitter.

Jair Domínguez ja l'ha dibuixat a la perfecció en una piulada: "Supura odi, és un malvat". D'aquí que per molts cartells electorals que s'inventin a la formació, la feina ja està feta. Però ells no defalleixen i per les eleccions generals ja ens van presentar Albert Rivera com el prota d'una pel·li d'acció, a lo Denzel Washington o Bruce Willis, amb bony sospitós a la boca incorporat.

rivera vamos

Ara Ciudadanos Madrid ha tornat a provocar vergonyeta aliena amb la seva darrera pensada. Com? Fent un grafisme sobre la bandera de la comunitat de Madrid costumitzada amb el símbol del que per a ells equival a l'anticrist, el comunisme, que juntament amb l'independentisme és l'origen de tots els mals de la humanitat:

El partit de Rivera, Villacís i Aguado fins i tot ha col·locat una gran lona a Madrid amb un xat fictici entre Errejón, Monedero, Serra, Gabilondo i Sánchez. Humor se escribe con C... De 'Ciudadanos' o de 'cutres'. La suposada ironia inclou posar-hi juntament amb la resta d'estrelles de la bandera, la falç i el martell comunistes sota el lema 'la comuna de Madrid'... Un nivell de P3 que ha estat àmpliament respost a la xarxa:

Queden dies de campanya. Vagin mirant pels carrers que algun nou cartell marca de la casa apareixerà.