El debut d'Albert Rivera en el nou Congrés dels Diputats promet un nou líder taronja, fora de sí. Va prendre la paraula per contradir tot el sistema. El TC ha permès els diputats presos prendre possessió del càrrec amb la fórmula que ho van fer, però Rivera segueix insultant. Si els de Vox pategen els escons quan els indepes prenen la paraula, Ciutadans fa el mateix. Els micos al zoo també imiten el mascle alfa. Un desori que deixa Pablo Casado d'escolanet dretà. Rivera farà bo Casado, i Abascal. Molt s'ha comentat la foto amb la mirada d'odi als presos del taronja. Tots la gestualitat de Rivera era extremada, sobreactuada i inapropiada.

albert rivera jordi sanchez ACN

rivera assenyala presos EFE

rivera contra presos diputats GTRES

EFE / GTRES

El catàleg de ganyotes d'ira, odi i ràbia ha desfermat l'opinió de Jair Domínguez. El co-presentador del programa d'èxit de TV3 ho pot dir en majúscules, però no més clar: 

jair dominguez TV3

TV3

El grup de Ciutadans ja va demanar el cap de Domínguez en seu parlamentària. Ho vam explicar aquíCiutadans exigeix a TV3 el cap de Jair Domínguez, que els diu "pringats". TV3 ha d'estar satisfeta de tenir algú que defensa el que creu amb honestedat i de forma tan directa. I si Nacho Martín Blanco, que va demanant el cap de presentadors al Parlament, vol fer anar la destral, que pacti ser el nou president de la CCMA.