Hi ha diferents maneres d'afrontar una campanya. Casado ha optat per demostrar dia sí, dia també, que no en té ni idea del país que aspira a governar. I Rivera, regalant als ciutadans una sèrie d'imatges de polític segur d'ell mateix, cristianoronaldesc, i fent shows vestit de motero, tot i que darrere seu es trobi sorpreses quan es posi a revelar les fotografies.

rivera motero

Efe

Per no parlar dels cartells electorals. Quedar bé, triar el missatge, projectar una imatge determinada, no és fàcil. Sovint els polítics poden caure en l'error de prendre's massa seriosament i semblar més un cartell de la nova pel·lícula de James Bond que no pas un polític proper que es preocupa pels electors. La imatge triada pel líder de la formació taronja és d'una grandiositat que tomba. Com si fos Rafa Nadal apretant el puny esquerre després de guanyar un punt a Roland Garros, la frase triada per Cs ha estat l'hispànic "¡Vamos!", que rima amb Ciudadanos. I la foto... Ai, la foto... Alguns usuaris de la xarxa ja l'han comparat amb algun film d'acció de Denzel Washington:

cartell electoral rivera

el fuego de la venganza

El fuego de la venganza Denzel Washington protegeix una nena i un osset de peluix. Al seu cartell electoral Albert Rivera no protegeix ningú. Ni el seu mal de queixals. Perquè un detall de la foto no ha passat desapercebut i ha generat un allau de comentaris amb diferents teories al respecte. Un detall que se li observa a la galta dreta de la cara. Un bony intern que fa la sensació com si hi hagués col·locat la llengua en pla quinqui ('¿Qué passsa neeeng?') o com si se li hagués complicat una càries. Ha estat el periodista, escriptor i col·laborador de RAC1 i Betevé, Pep Prieto, qui ha situat la xarxa rere la pista:

Potser simplement és tota la bilis que li produeix l'independentisme.