Com marca la tradició, la Casa Reial, encapçalada pel rei, la nit del 24 de desembre, a la Televisió Pública, va emetre el seu missatge de Nadal. Un discurs pronunciat per Felip i que ha aixecat una onada de crítiques. No és per a menys. I és que el monarca no només ha evitat parlar del seu pare Joan Carles, fugat als Emirats Àrabs des de fa temps, sinó del polèmic xat de militars o de la delicada i trista situació dels presos polítics. De traca.

Felip VI, TVE

Felip VI, TVE

Per aquesta raó, molts han estat els rostres coneguts que no han dubtat en mostrar el seu descontentament. És més, molts d'ells han anat un pas més enllà i s'han rigut del monarca dedicant-li tota mena de bromes i comentaris. La presentadora Carolina Ferre, excol·laboradora del programa de TV3, Divendres, ha estat una de les més aplaudides a les xarxes. La d'Alacant, a través del seu compte de Twitter, s'ha valgut d'una fotografia de Felip, durant el seu discurs de Nadal, però l'ha publicat del revés. Monarquia ensorrada. Ens referim a això:

Una publicació que acumula més de 9.000 'm'agrada' i que ha estat compartida per més de 1.500 persones. Déu n'hi do. Algunes de les respostes, aplaudint a Carolina Ferre i la seva postura antimonàrquica, han estat les següents:

Carolina Ferre no es cansa de demostrar-ho. És natural, transparent, espontània i sense pèls a la llengua. Fa el que li neix a cada moment. Durant la nit del 24 de desembre li va venir de gust pujar una foto de Felip del revés i ho va fer. Valenta. Poques presentadores hi ha com Carolina Ferre a la televisió. Li tanquen un programa, À Punt directe, i li'n donen un altre, Tresors amb història. Per alguna cosa serà.